loader
Allianz-Tiriac isi muta sediul central in cladirea Tiriac Tower, amplasata in zona zero a Capitalei

Allianz-Tiriac isi muta sediul central in cladirea Tiriac Tower, amplasata in zona zero a Capitalei

Spatiile de lucru vor fi dispuse pe trei etaje si vor ocupa o suprafata totala de 4.640 metri patrati

Allianz-Tiriac, reprezentantul in Romania al celui mai valoros brand de asigurari din lume, a semnat contractul de inchiriere pentru a-si muta sediul central in cladirea Tiriac Tower, amplasata in zona zero a Capitalei – Piata Victoriei.

Spatiile de lucru vor fi dispuse pe trei etaje si vor ocupa o suprafata totala de 4.640 metri patrati. De asemenea, la parterul cladirii Tiriac Tower va exista un concept store Allianz-Tiriac, dedicat publicului.

De regula, o casa noua marcheaza noi inceputuri. Pentru Allianz-Tiriac, mutarea reprezinta intrarea intr-o noua etapa de dezvoltare, care aduce mai multa flexibilitate pentru angajatii, clientii si partenerii nostri. Odata cu relocarea sediului central vom permanentiza un nou mod de lucru in Allianz-Tiriac, care imbina avantajele desfasurarii activitatii de la birou cu beneficiile muncii de la distanta. Noile spatii si facilitatile moderne puse la dispozitie de Tiriac Tower, o constructie moderna din centrul Bucurestiului, au rolul de a conecta angajatii si de a incuraja inovatia si colaborarea eficienta. Asteptam cu entuziasm aceasta noua etapa care demonstreaza angajamentul Allianz-Tiriac pentru un viitor mai bun, mai sustenabil, in care punem pe primul loc bunastarea oamenilor”, a declarat Virgil Soncutean, CEO Allianz-Tiriac.

Noul sediu include mai multe tipuri de spatii si o noua organizare. Spatiile de lucru sunt flexibile, iar angajatii Allianz-Tiriac vor avea posibilitatea de a-si alege locul in care doresc sa lucreze in functie de activitatea desfasurata.

Tiriac Tower este o cladire iconica de clasa A, care ofera o suprafata ȋnchiriabila de 16.472 de metri patrati si 700 de metri patrati de terase. Cladirea dispune de 5 subsoluri si 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, vestiare si statii de alimentare pentru masinile electrice. Tiriac Tower face parte din categoria restransa a cladirilor de birouri din Bucuresti care au primit certificarea LEED Platinum, una dintre cele mai cunoscute cerificari internationale de clasificare a “cladirilor verzi”, prietenoase cu mediul si performante tehnologic, precum si certificarea Well Health-Safety, care atesta asigurarea unui mediu de lucru sigur pentru sanatate.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 26 de ani.

Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau a afacerii.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

Autori

foto
ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI