loader
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea activitatii Caussade Semences Group de catre Euralis Semences Holding SAS

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea activitatii Caussade Semences Group de catre Euralis Semences Holding SAS

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Euralis Semences Holding SAS intentioneaza sa preia activitatea Caussade Semences Group , dupa cum a anuntat institutia – informeaza AGERPRES

Euralis Semences Holding SAS este activa in Romania pe piata de vanzarii semintelor, prin filiala sa, Euralis Seminte SRL.

La randul ei, Caussade Semences Group este prezenta atat pe piata multiplicarii, cat si pe piata producerii si vanzarii de seminte in Romania prin filialele sale, Caussade Semences Est Europa SRL si Sava SA.

"In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal", precizeaza autoritatea de concurenta, intr-un comunicat remis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential. AGERPRES/(AS - editor: Oana Tilica, editor online: Irina Giurgiu)

Autori

foto
AGENTIA NATIONALA DE PRESA AGERPRES