loader
Conferinta Business (r)Evolution de la Brasov, Digitalizarea - Trend sau Tsunami? Cum transforma digitalizarea economia Romaniei

Conferinta Business (r)Evolution de la Brasov, Digitalizarea - Trend sau Tsunami? Cum transforma digitalizarea economia Romaniei

Antreprenori si manageri din conducerea companiilor locale si multinationale din Brasov si judetele alaturate, sunt asteptati sa participe la Conferinta Nationala „Business (r)Evolution – Digitalizarea, Trend sau Tsunami?” organizata de Doingbusiness.ro, miercuri, 31 octombrie 2018, la Hotel Kronwell, de la 9:00 am.

Conferinta, la care sunt asteptati peste 150 de reprezentanti ai mediului de business local, ofera o oportunitate unica participantilor de a intelege care sunt modalitatile in care companiile din diverse industrii se raporteaza la fenomentul digitalizarii, care sunt tendintele care aduc oportunitati pentru acestea si, totodata, care sunt riscurile cu care se vor confrunta cele care nu tin pasul cu digitalizarea.

,,Digitalizarea aduce cerinte, dar si optiuni noi, de crestere a afacerilor. Una dintre acestea este legata de social selling. Specificul vanzarilor in era digitala face ca 57% din proces sa fie derulat de client in mediul online, fara a intra in contact cu niciun potential furnizor. Pe de alta parte fiecare vanzare include acum, in medie, 5-6 decidenti din compania clientului. De aceea la conferinta nationala Business (r)Evolution de la Brasov le oferim managerilor o oportunitate exceptionala de a descoperi instrumente digitale foarte valoroase pentru a-si creste veniturile prin social selling. In conditiile in care aproape totul este modificat de digitalizare – de la productie si consum pana la intermediere financiara – numai cei care vor alege corect instrumentele digitale care sa le eficientizeze activitatea vor beneficia de crestere, acum si in viitor’’, a declarat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro.

Conferinta, moderata de jurnalistul Radu Soviani, este structurata in doua sesiuni: prima dedicata managementului performant in economia digitala si oportunitatilor aduse de digitalizare si a doua, o sesiunse speciala, interactiva, dedicata liderilor care vor sa atinga performanta maxima in management.

Prima parte a conferintei va fi deschisa de Daniela Marin, expert al Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare, va vorbi despre cele peste 700 de companii romanesti care au fost sprijinte pana acum in cadrul programului BERD de consultanta pentru IMM-uri sa acceseze servicii de consultanta si sa isi transforme afacerile. Raluca Vintila, Corporate Manager, la Groupama Asigurari va vorbi despre solutiile pe care le ofera companiilor pentru a le ajuta sa gestioneze in mod optim riscurile in drumul lor spre dezvoltare.

Tudor Galos, Tudor Galos Consulting, va oferi apoi o noua perspectiva asupra strategiilor de marketing digital in contextul GDPR, iar Ozana Giusca, Tooliers, prezenta modalitati de accelerare a vanzarilor care nu necesita costuri suplimentare. Participantii la sesiune vor cunoaste si aplicatiile care fac tranzitia de la big data la smart data si vor vedea cum au abordat marile companii transformarea digitala.

Alexandra Cernian, trainer si consultant senior la Valoria, o companie ce ofera servicii de training, consultanta de marketing si executive coaching, va prezenta rezultatele studiului Barometrul Digitalizarii in companiile din Romania ce analizeaza raspunsurile directorilor generali.

In premiera pentru conferinta nationala Business (r)Evolution, evenimentul include in a doua sesiune, o prezentare de maxima interactivitate, sustinuta de speakerul international Allan Kleynhans – coach si trainer cu ajutorul caruia liderii de companii pot sa-si identifice abilitatile cheie de relationare si comunicare precum si cum sa isi maximizeze aceste abilitati in scopul conducerii departamentelor si echipelor catre performante foarte bune. Aflati mai multe aici:  https://www.youtube.com/watch?v=nvBXjPpeeAY 

Partenerul principal al evenimentului este Telekom Romania. Parteneri ai conferintei sunt Groupama Asigurari, EBRD, Edenred, Valoria, Kompass Romania, Allan Kleynhans International si Tooliers. Evenimentul este sprijinit de Qubiq Digital Solutions si Asociatia Economistilor Maghiari, iar parteneri media sunt Agerpres, Transilvania Business, ziare.com, Jurnalul de Afaceri, Cariere, Business24, CFnet- Revista de Actualitate Financiara, Financial Market, spatiulconstruit.ro, Calendar Evenimente, InvestClub, PRbox.ro, StarFM, Buna Ziua Fagaras.

Participarea la conferinta nationala Business (r)Evolution, care ofera o oportunitate deosebita de networking, este gratuita pentru primii 2 reprezentanti din cadrul fiecarei companii participante la eveniment. Programul evenimentului si conditiile de participare sunt disponibile aici: https://doingbusiness.ro/eveniment/business-revolution-digitalizarea-trend-sau-tsunami-brasov-2018-28

Dupa evenimentul de Brasov, conferinta nationala Business (r)Evolution va fi urmata pe 22 noiembrie 2018 de cea de-a doua conferinta fanion din acest an organizata de Doingbusiness.ro la Cluj-Napoca: CEO Conference - Shaping the Future.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL