loader
Colliers Romania il promoveaza pe Alexandru Atanasiu in pozitia de Head of Construction Services si membru in board

Colliers Romania il promoveaza pe Alexandru Atanasiu in pozitia de Head of Construction Services si membru in board

Colliers anunta promovarea lui Alexandru Atanasiu in pozitia de Head of Construction Services si membru in consiliul de administratie, dupa ce anterior a ocupat pozitia de Deputy Head in cadrul aceluiasi department si in departamentul de Asset Services

Compania de consultanta imobiliara Colliers anunta promovarea lui Alexandru Atanasiu in pozitia de Head of Construction Services si membru in consiliul de administratie, dupa ce anterior a ocupat pozitia de Deputy Head in cadrul aceluiasi department si in departamentul de Asset Services. Cu o experienta vasta in domeniul serviciilor de Asset, Property, Facility si Project Management si in operarea cladirilor de birouri si industriale, Alexandru Atanasiu isi propune sa sprijine cresterea pe termen lung a tuturor liniilor de business ale companiei Colliers Construction - Project Management, Design & Build, Monitoring si Technical Due Diligence, masuratori tip BOMA si IPMS -, contribuind astfel la strategia Colliers de a consolida pozitia sa ca partener „one-stop shop” prin serviciile destinate atat chiriasilor, cat si proprietarilor de spatii imobiliare.

Echipa Colliers a incheiat anul 2023 cu un portofoliu de peste 17.000 de metri patrati de birouri pentru care a oferit servicii de project management si antrepriza generala, si cu un portofoliu de peste 700.000 de metri patrati pentru care a oferit servicii de monitorizare a fazelor de executie si aprobare a tragerilor bancare. Colliers Construction a devenit astfel un punct de contact central pentru toate partile implicate in procesul de inchiriere si mutare a unei companii, pentru monitorizarea tragerilor de finantare pentru dezvoltatori, realizarea rapoartelor tehnice detaliate pentru achizitii imobiliare si alte servicii de consultanta. Aceasta implicare a dus la optimizarea cu cel putin 10% a valorii finale a proiectelor de amenajare a birourilor si la reducerea timpului necesar pentru realizarea investitiilor. In ultimii doi ani, bugetele gestionate de Colliers pentru serviciile de amenajare a birourilor au depasit 10 milioane de euro, iar lucrarile de constructii verificate in proiectele de monitorizare si alte servicii de consultanta au insumat peste 160 de milioane de euro.

Aceasta avansare reprezinta un pas important in cariera mea si in dezvoltarea serviciilor tehnice sub umbrela Colliers. Viziunea acestui mandat este sa facilitam accesul la solutii complete si integrate, cu scopul de a maximiza eficienta, de a reduce costurile si de a creste calitatea pentru fiecare proiect din portofoliul nostru. Ne dorim sa devenim un jucator important in aceasta zona de business, de antrepriza generala si constructii, dupa ce, in ultimii ani, am dezvoltat alaturi de colegii mei echipa de Asset si Property Management, cu care astazi suntem lideri de piata pe sectorul Office. Folosindu-ma de toata aceasta experienta tehnica, operationala si comerciala, ne vom concentra strategic pe generarea de beneficii pe termen lung, derularea optima si maximizarea calitatii proiectelor, dezvoltarea si consolidarea relatiilor cu clientii si colaboratorii nostri, precum si dezvoltarea organica a echipei interne de specialisti si a expertizei acestora”,  spune  Alexandru Atanasiu, Board Member &  Head of Construction Services in cadrul Colliers.

Pe parcursul carierei sale profesionale de peste 18 ani, Alexandru Atanasiu si-a dezvoltat o vasta experienta in furnizarea de consultanta comerciala, operationala si tehnica in domeniile de consultanta imobiliara, Facility, Property si Asset management in ultimii 12 ani. El a construit echipe si a gestionat impreuna cu acestea probleme semnificative la nivelul cladirilor, identificand metode adecvate pentru realizarea de imbunatatiri tehnice si comerciale. Totodata, si-a dezvoltat abilitati in gestionarea proiectelor cu o abordare multidisciplinara, supervizand impreuna cu colegii sai contracte cu furnizorii in valoare de peste 30 de milioane de euro anual.

La Colliers, credem ca oamenii sunt motorul businessului. Ne straduim sa cultivam lideri inspirati si dedicati din interiorul organizatiei, deoarece suntem constienti ca acestia aduc o energie proaspata si sunt fundamentali pentru viitorul dezvoltarii noastre si al intregii piete. In parcursul sau profesional, Alex a demonstrat abilitatea de a aborda diversele aspecte ale managementului cu o perspectiva multidisciplinara si o intelegere profunda a nevoilor clientilor, echipelor si cerintelor operationale, comerciale si tehnice. Educatia sa initiala in informatica, diploma universitara in Inginerie Civila de la Universitatea Ovidius din Constanta si specializarea in Stiinte Politice si Politici Publice de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti au contribuit la pregatirea sa pentru a deveni un lider valoros in domeniul consultantei imobiliare si in echipa noastra”, completeaza  Laurentiu Lazar, Managing Director at Colliers Romania.

Despre Colliers

Colliers este unul dintre liderii globali in servicii de consultanta imobiliara si de management al investitiilor. Cu operatiuni in 66 de tari, cei 19.000 de specialisti lucreaza impreuna pentru a oferi consultanta de specialitate pentru clienti. Timp de peste 29 de ani, echipa noastra experimentata de management a oferit actionarilor profituri investitionale anuale de aproximativ 20%. Cu venituri anuale de 4,3 miliarde de dolari si active gestionate de 98 de miliarde de dolari, Colliers maximizeaza potentialul proprietatilor si activelor imobiliare si accelereaza succesul clientilor, investitorilor si al angajatilor. Pentru mai multe detalii despre Colliers accesati corporate.colliers.com, Twitter @Colliers sau LinkedIn.

Autori

foto
COLLIERS INTERNATIONAL SRL