loader
Colin Lovering, un veteran in vanzari si dezvoltarea afacerilor, se alatura echipei Avison Young din Bucuresti

Colin Lovering, un veteran in vanzari si dezvoltarea afacerilor, se alatura echipei Avison Young din Bucuresti

Lovering devine Senior Vice-President of Enterprise Solutions and Advisory Services in Romania.

David Canta, Principal & Managing Director al biroului Avison Young Bucuresti, a anuntat astazi numirea intr-o pozitie cheie a lui Colin Lovering, expert international in vanzari si dezvoltarea afacerilor.


Odata cu acest anunt, Lovering devine Senior Vice-President of Enterprise Solutions and Advisory Services in Bucuresti. In acest nou rol, se va concentra pe dezvoltarea si cresterea prezentei Avison Young in Romania.


’’Suntem entuzismati sa-l avem pe Colin, alaturi. Pasiunea si experienta lui vor fi o sursa de inspiratie pentru intreaga echipa si vor accelera ritmul de dezvoltare al biroului din Bucuresti, generand noi oportunitati de business in piata din Romania,’’ a declarat Canta, "Prin aceasta decizie, intarim angajamentul nostru de a ne deservi clientii la un standard de calitate inalt respectand principii etice bine trasate, in toate tranzactiile in care suntem implicati’’.


Lovering are o experienta de 30 de ani in business development, training de vanzari si coaching in mai multe industrii, cea mai recenta pozitie fiind de Sales Leader & Performance Coach la Corporate Office Solutions (COS). In perioada in care a lucrat pentru COS, a avut un rol important in cresterea veniturilor si in consolidare pozitiei companiei ca lider al pietei romanesti de solutii de fit-out pentru birouri.

 

Astfel, veniturile companiei au crescut de la 15 mil. Euro la 30 mil. EUR, intr-un interval de 4 ani.
Colin Lovering este Presedinte al Camerei de Comert Romano-Britanice, lector senior al Institutului de Management al Vanzarilor si lector asociat la Universitatea din Bucuresti. Sustine activ mai multe organizatii non-profit precum, Casa Ioana si Light into Europe, carora le ofera sprijinul in activitati de strangere de fonduri. Lovering detine o diploma de la Hereford College of Art and Design din Marea Britanie.


’’Ma alatur echipei Avison Young cu drag si ma bucur pentru oportunitatea de a conduce si dezvolta platforma de servicii pentru clienti enterprise. Prin expertiza mea, sper sa ajut chiriasii birourilor sa inteleaga mai bine nu doar ce este un birou, ci mai ales ce poate sa faca un birou bine gandit pentru compania lor’’ declara Lovering. ’’Sunt nerabdator sa construim o echipa solida recrutand noi membri si de asemenea sa demaram programe de training si initiative care sa aduca un impact real in activitatea companiei in Romania.’’


 

Autori