loader
Clinicile DENT ESTET intra in Reteaua Solidaritatii MagicHELP

Clinicile DENT ESTET intra in Reteaua Solidaritatii MagicHELP

Dr. Oana Taban: „Ne dorim de mult timp sa facem parte din comunitatea Magic”

Grupul de clinici stomatologice DENT ESTET s-a alaturat proiectului MagicHELP, initiat de Asociatia Magic, pentru ca “Impreuna sa facem magie”.

Comunitatea Magic se mareste, astfel, cu un nou MagicPARTNER - DENT ESTET 4 KIDS,  prima clinica de medicina dentara din Romania si Europa de Est dedicata exclusiv copiilor. Prin acest parteneriat, ne-am propus sa lucram impreuna  pentru a avea un impact semnificativ in vietile copiilor cu boli grave si ale familiilor lor.

Ne dorim de mult timp o colaborare cu Asociatia Magic si suntem bucurosi ca facem parte din aceasta comunitate minunata. Implicarea sociala este una dintre cele mai mari preocupari ale noastre, deoarece misiunea DENT ESTET a fost dintotdeauna sa ofere acces la sanatate. Atunci cand copilului tau i s-a pus un diagnostic grav, povara financiara creste exponential, la fel si nivelul de stres, iar lista zilnica de prioritati se schimba dramatic. Dorinta noastra este ca in astfel de momente sa putem fi un sprijin pentru parinti si sa ne asiguram ca sanatatea dentara a copiilor din comunitatea Magic nu mai reprezinta o problema. Ne vom stradui ca impreuna sa aducem un zambet pe chipul copiilor“, spune Oana Taban, CEO si Fondator DENT ESTET.

La Magic incercam intotdeauna sa punem la dispozitia familiilor servicii si produse de calitate. Le cunoastem lupta si credem ca merita tot ceea ce este mai bun pentru ca energia si eforturile lor sa fie directionate catre sanatatea copilului, nu catre grijile materiale. Ne bucura enorm parteneriatul cu DENT ESTET 4 KIDS pentru ca stim ca vor trata fiecare familie in parte cu grija si profesionalismul pe care il merita. Avem incredere ca zambetele lor vor fi pe maini bune.”, spune Jeanina Zgirie, responsabil comunicare Asociatia Magic.

Un parteneriat pentru zambete sanatoase

In cadrul parteneriatului, medicii DENT ESTET 4 KIDS, pregatiti special pentru a lucra cu copiii care au nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda cu dentistul, vor oferi consultatii stomatologice complexe si tratamente dentare de specialitate.

Astfel, accesand aplicatia MagicHELP creata de Asociatia Magic in 2019, beneficiarii programului pot opta pentru tratamente de profilaxie (detartraj, fluorizare), endodontice (tratamente de canal), parodontale si ortodontice. Serviciile de stomatologie, ortodontie si de radiologie dentara digitala sunt disponibile in clinicile DENT ESTET 4 KIDS din Bucuresti si Sibiu.

MagicHELP este prima platforma care ajuta familiile cu copii bolnavi cronic si grav sa beneficieze de servicii si produse gratuite sau cu reduceri speciale. Prin aplicatia mobila dedicata, acestia sunt conectati cu intreaga comunitate care doreste sa ofere ajutor – de la companii partenere (MagicPARTNER), la persoane care contribuie la bunul mers al proiectului (MagicHELPER). Toate cele trei categorii se pot inscrie pe www.magichelp.ro.

Mecanismul de functionare a aplicatiei este explicat pe pagina oficiala https://www.magichelp.ro.

In acest moment, sunt disponibile prin intermediul aplicatiei peste 5000 de produse si servicii gratuite de care se bucura 2500 de beneficiari.

Familiile care au un copil grav bolnav redirectioneaza cea mai mare parte  a veniturilor catre terapiile si tratamentul copilului suferind. Impactul financiar este enorm, iar experienta Magic de peste sapte ani ne-a aratat ca veniturile familiei scad, pentru ca unul dintre parinti devine ingrijitorul copilului, in timp ce cheltuielile cresc cu pana la 80%. Inevitabil, nevoile parintilor si ale celorlalti frati sunt neglijate. Ne-am dorit un proiect de care sa se poata bucura intreaga familie, pentru ca ea reprezinta sistemul de sprijin al copilul bolnav. De aceea, prin aplicatia MagicHELP atat parintii, cat si fratii pot beneficia de servicii si produse gratuite in reteaua de parteneri din toata tara. Ne bucuram enorm ca am gasit aceeasi grija pentru sanatatea si bunastarea familiilor din comunitatea Magic la DENT ESTET.”, spune Jeanina Zgirie, coordonator comunicare Asociatia Magic.

„Împreuna creștem zâmbete MARI”

DENT ESTET 4 KIDS este prima clinica de medicina dentara din Romania si Europa de Est dedicata exclusiv copiilor. Personalizata si adaptata dorintelor si nevoilor copiilor de toate varstele, de la jucarii si decoruri, pana la tehnici de tratament si medici stomatologi pediatri certificati in Europa si SUA, vizita in clinicile DE4KIDS este o adevarata experienta pentru copii. In plus, DENT ESTET 4 KIDS ofera solutii pentru tratarea copiilor anxiosi, prin prezenta permanenta a unui psiholog in fiecare clinica, dar si prin oferirea de servicii de anestezie generala asistata ATI.

Cea mai mare bucurie pentru mine o reprezinta faptul ca prin activitatea mea profesionala pot sa ajut. Prin intermediul DENT ESTET si DENT ESTET 4 KIDS imi doresc sa contribuim activ la dezvoltarea sanatoasa a noilor generații. Parteneriatul cu Asociatia Magic nu este primul pentru noi, dar este unul pe care ni l-am dorit, deoarece consideram ca este de datoria noastra sa gasim solutiile prin care putem schimba in bine societatea si comunitatile in care suntem prezenti. Astfel, din anul 2008, am integrat toate acțiunile dedicate comunitații sub umbrela programului de responsabilitate sociala „Împreuna creștem zâmbete MARI”, care a devenit și sloganul diviziei de stomatologie pediatrica“, mai spune Oana Taban.

Proiectul va avea si o componenta educationala, care isi propune sa aduca parintilor si copiilor informatii importante legate de igiena orala, dar si sa dezvolte o atitudine pozitiva fata de vizitele la medic – fie ca este vorba despre cele periodice, preventive, ori despre cele pentru tratarea diferitelor afectiuni cu care se confrunta copiii.

Despre Asociatia Magic

Asociatia Magic este o organizatie non-guvernamentala care ajuta copiii cu afectiuni grave si familiile acestora. Nascuta din taberele MagiCAMP in 2014, lumea Magic include astazi 12 proiecte si a ajutat peste 5.000 de beneficiari prin implicarea a peste 2.000 voluntari.

Prin proiectele sale, asociatia ofera acces copiilor si parintilor la suport social si emotional completat de sprijin financiar sau material, in perioada in care copilul este bolnav.

Despre DENT ESTET 4 KIDS

Prima clinica DENT ESTET 4 KIDS a fost deschisa in anul 2008, in Bucuresti, fiind un concept introdus in premiera in Romania. In 13 ani de la infiintare, reteaua DENT ESTET 4 KIDS a ajuns la 4 clinici dedicate exclusiv copiilor, 2 in Bucuresti, 1 in Sibiu si 1 in Timisoara, si una dedicata exclusiv adolescentilor.

DENT ESTET 4 KIDS a aparut in urma unei nevoi de piata si s-a transformat nu doar intr-o clinica stomatologica pentru copii, ci intr-o adevarata experienta. In clinicile DE 4 KIDS, copiii au acces la servicii si tratamente personalizate si adaptate tuturor categoriilor de varsta, la expertiza medicilor stomatologi pediatri, certificati in centre prestigioase din strainatate, precum si la avantajele oferite de multidisciplinaritatea echipei medicale si conceptul de all-in-one clinic.

Autori