loader
CleverGO ajunge in Cluj si in Iasi. Peste 180.000 de clujeni si ieseni folosesc activ aplicatia

CleverGO ajunge in Cluj si in Iasi. Peste 180.000 de clujeni si ieseni folosesc activ aplicatia

De acum, si pasagerii din Cluj si Iasi au acces la singura platforma din Romania care integreaza cele mai bune optiuni de taxi si de transport alternativ

Clever extinde serviciul de transport alternativ CleverGo in alte doua mari orase din tara, in completarea serviciilor de taxi oferite deja in aplicatie. Serviciul este disponibil incepand de astazi (n.r. 16 septembrie) in Cluj si in Iasi, la nici un an dupa ce acesta a fost lansat in Bucuresti si in Timisoara.

Astfel, pasagerii din Cluj si Iasi au acces la singura platforma din Romania care integreaza cele mai bune optiuni de taxi si de transport alternativ, si beneficiaza, in plus, de o reducere de 50% din valoarea curselor in cazul platilor cu cardul. Soferii parteneri care utilizeaza activ serviciul CleverGO in Cluj si in Iasi vor beneficia de 0% comision si numeroase bonusuri, putand ajunge la venituri nete de pana la 8.000 de lei pe luna.

In Cluj si Iasi observam o evolutie accelerata a cererii de mobilitate raportata la capacitatea serviciilor de transport actuale. CleverGO este un serviciu complementar celui de taxi, lansarea sa in Bucuresti generand reducerea timpilor de asteptare pentru pasageri, cresterea cu 32% a numarului de comenzi medii per sofer si castiguri lunare mai mari cu 700 de lei pe luna pentru acestia. Vom continua sa investim masiv in dezvoltarea si modernizarea industriei de transport urban, pentru a oferi un serviciu de calitate la cel mai bun pret", spune Andrei Frunza, CEO Clever.

CleverGO este singurul serviciu din Romania care aplica un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de conditiile de trafic sau de cererea si oferta de masini dintr-un anumit moment, oferind astfel utilizatorilor control si predictibilitate din punct de vedere al costurilor. Serviciul functioneaza pe principiul proximitatii, criteriul principal de alocare a unei comenzi fiind distanta dintre punctul din care a fost lansata comanda si locatia soferului. Pe langa criteriul de proximitate, aplicatia tine cont si de alte elemente precum ratingul soferului si preferintele de plata ale clientilor.

Platforma Clever colaboreaza doar cu soferi autorizati pentru activitati de transport taxi sau transport alternativ, avand in prezent peste 30.000 de soferi inregistrati la nivel national care asigura servicii de mobilitate urbana pentru mai mult de 1,5 milioane de utilizatori.

Despre CLEVER

Aplicatia Clever a fost fondata in 2010 si este prima aplicatie de e-hailing din Romania care permite atat plata cash a cursei, cat si plata direct din aplicatie, prin card bancar. Cu peste 1,5 milioane de utilizatori si peste 30.000 de soferi inregistrati, Clever a revolutionat mobilitatea urbana din Romania. Compania are peste 60 de angajati si este prezenta in peste 20 de orase din Romania.

In luna iunie 2017, business-ul Clever a fost achizitionat de grupul Intelligent Apps, parte a companiei Daimler Mobility Services. Din acelasi grup fac parte aplicatiile FreeNow (disponibila in 9 tari din Europa) si Beat (activa in Grecia, Peru, Chile si Columbia). Intelligent Apps are 16 milioane de utilizatori in 14 tari si 100 de orase, fiind cea mai mare aplicatie de mobilitate urbana din Europa.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.clevertaxi.com.