loader
CIO COUNCIL VIRTUAL SUMMIT

CIO COUNCIL VIRTUAL SUMMIT

A 8-a Editie a Conferintei Nationale a Asociatiei CIO Council Romania “Leadership-ul CIO in noua ordine mondiala VUCA” 15, 16, 17 septembrie 2020, 14:00-17:00, online

CIO COUNCIL si Revista CARIERE organizeaza in zilele 15, 16, 17 septembrie 2020, intre orele 14.00 - 17.00, a 8-a editie a Conferintei Anuale a Asociatiei CIO Council Romania pe tema ”Leadership-ul CIO in noua ordine mondiala VUCA” (VUCA = volatility, uncertainty, complexity, ambiguity).

Datorita contextului creat de criza sanitara, editia din acest an se desfasoara exclusiv in mediul online, pe o platforma dedicata ce reuseste sa transfere din offline in online experienta prezentarilor, a dezbaterilor si interactiunilor cu care a fost obisnuita comunitatea de IT din Romania, de la editiile precedente.

Transformarea digitala in aceste vremuri de pandemie genereaza noi modele de business, noi structuri de organizare si un nou mod de gandire care priveste procesele de business. Folosirea solutiilor bazate pe Inteligenta Artificiala in procesele de business si in domeniile de activitate noi, migrarea de neoprit catre Cloud, adoptia pe scara larga a conceptelor de Analytics, 5G, Big Data si Internet of Things creeaza un nou ecosistem al mediului de afaceri. Toate se transforma, totul e volatil, nesigur, ambiguu si extrem de complex: totul este VUCA. Este un moment favorabil pentru CIO, care isi poate transforma semnificativ rolul traditional, devenind totodata un partener de business proactiv si strategic, care genereaza valoare si creste cifra de afaceri.

Asociatia Directorilor de IT si Comunicatii „CIO Council” reprezinta Romania in cadrul asociatiei pan-europene European CIO Association – EUROCIO incepand din 2017. EUROCIO este o asociatie non-profit inregistrata in Bruxelles si are in componenta peste 1.000 de membrii din 16 tari europene care reprezinta peste 700.000 de angajati din domeniul IT. EuroCIO este unica entitate care reprezinta functia CIO in fata autoritatilor europene. Asociatia Directorilor de IT si Comunicatii „CIO Council” este o asociatie non profit, voluntara si independenta fata de furnizorii de servicii si solutii IT, care reuneste un grup important de CIOs si fosti CIOs din Romania.

Conferinta de anul acesta cuprinde 3 sectiuni distincte, fiecare zi oferind acces la paneluri, prezentari, interviuri 1-1 pe o tema selectata din lista de prioritati a CIO in aceasta perioada:

  • 15 Septembrie: Tendinte si tehnologie
  • 16 Septembrie: Strategiile securitatii cibernetice in noua lume digitala
  • 17 Septembrie: Transformarea digitala a afacerilor

Dezbatem provocarile noilor paradigme induse de criza sanitara, evolutia post-pademica a afacerilor, solutiile si trendurile pe care trebuie sa le adopte noii CIO in viitor, alaturi de invitatii nostri, specialisti din industria IT si Global CIO de calibru din cadrul Asociatiei EuroCIO:

  • Dr. PAUL VIXIE, unul din ”parintii Internetului” si autor al protocolului DNS
  • SANDEEP SEN, Global CIO, Linde
  • LUCIANO GUGLIELMI, Group CIO, Mondadori
  • ANTON ROG, Head of the National Cyberint Center, SRI
  • EMMANUEL GAUDIN, CIO, Lagardère
  • Dr. TOBIAS HÖLLWARTH, President, EuroCloud Europe
  • Dr. JOHN McCARTHY, Reprezentant BCS Elite

Moderatorul evenimentului este Yugo Neumorni, Presedinte CIO Council, CIO Urgent Cargus.

Alaturi de speakerii internationali avem invitati membri CIO Council, CIO din companii de top din Romania si multi alti profesionisti din industria IT.

Detaliile privind inregistrarea la conferinta se gasesc pe website-ul oficial www.cioconference.ro/. Persoanele de contact pentru detalii organizatorice sunt Andra Zikov si Laura Manciu.

Supporting Partners: ORANGE Business Services, DELL Technologies.

Partners: Romsym Data, SAS, NNDKP, Bittnet, Dendrio, PwC, ING Bank Romania, Certsign si Samsung, Matricia.

Media Partners: ANIS, ISACA, INCIR, Portal HR, Biz, HR Club, Jurnalul de Afaceri, DoingBusiness, Risco, Repatriot, CONAF, Market Watch, Softlead, Financial Intelligence, Asociatia Romana pentru Smart City, Smart City Magazine, Stiinta si Tehnica, Tech Cafe, Business Review, Wall Street, StartupCafe, Ziare.com, Club IT&C, CloudMania, SpotMedia.

Autori