loader
”CEO Conference – Shaping the Future” face, la Cluj-Napoca, radiografia economica a anului 2023 si arata perspectivele anului 2024

”CEO Conference – Shaping the Future” face, la Cluj-Napoca, radiografia economica a anului 2023 si arata perspectivele anului 2024

Cei mai importanti lideri de business din Transilvania vor participa la editia cu numarul 21 a acestui prestigios eveniment

CEO Conference – Shaping the Future, cel mai important eveniment dedicat liderilor de afaceri, directorilor executivi, membrilor consiliilor de administratie, investitorilor si antreprenorilor va avea loc pe 22 noiembrie 2023, la hotelul Radisson Blu din Cluj-Napoca.

Ajunsa la editia cu numarul 21, conferinta considerata cea mai relevanta pentru segmentul de top management al companiilor mari, isi va axa dezbaterile pe realizarea radiografiei mediului economic romanesc din anul 2023, precum si pe identificarea perspectivelor anului 2024.

Pornind de la tema principala a conferintei care este Mastering the New Reality vor fi discutate si provocarile cu care se confrunta companiile din Romania in actualul climat economic, social, tehnologic si legislativ.

Liderii invitati sa vorbeasca la conferinta vor discuta despre modul in care companiile pe care le conduc isi vor calibra planurile de afaceri pentru anul 2024, in contextul modificarilor aduse legislatiei fiscale si a transformarilor accelerate determinate de tehnologie si de cerintele de sustenabilitate.

Evenimentul CEO Conference – Shaping the Future va include doua paneluri de discutie, in care speakerii vor aborda problemele cheie cu care se confrunta companiile in aceasta perioada.

09:00-11:00 PANEL: GESTIONAREA NOII REALITATI – OPORTUNITATI SI PROVOCARI IN PERMACRIZA

Dintre temele abordate:

• Analiza anului 2023 si prognoze pentru 2024: Actiuni in contextul incertitudinilor economice.

• Noile reglementari fiscale: Ce trebuie sa faca liderii companiilor pentru a gestiona impactul asupra afacerii?

• Cum va arata mediul economic transformat de permacriza?

• Sustenabilitate, productivitate si rezilienta: Consolidarea operatiunilor si strategiilor de investitii pentru a raspunde cerintelor ESG.

• Cum sa atragi, sa integrezi si sa motivezi anagajatii din diverse generatii pentru rezilienta afacerii?

• Cultura organizationala: Promovarea inovatiei si intrapreneurship-ului.

11:00-11:30 Pauza de cafea

11:30-13:30 PANEL: SUSTENABILITATE SI TRANSFORMARE

• Cum va transforma Inteligenta Artificiala domenii precum Productie, Retail, Automotive, IT&C, Sanatate, Finante, Servicii?

• Evitarea capcanelor din procesul transformarii digitale: Adoptarea pasilor corecti si urmarea celor mai bune practici pentru succes.

• Cum se construiesc ecosisteme de afaceri sustenabile si reziliente?

• Inovarea si crearea de noi modele de afaceri prin valorificarea 5G si IoT.

• Incorporarea tehnologiei in produse si servicii: Cum facem diferenta intr-un mod inteligent?

• Mentinerea unei legaturi stranse cu clientii: Abordari inovatoare in atragerea, retinerea si implicarea clientilor.

13:30-14:30 Pauza de pranz

Lideri ai unor companii importante din Romania sunt vorbitori la cea de-a 21-a editie a CEO Conference:

• Florin Popa – Director, Orange Business Romania

• Aurel Bernat – Executive Director Financial Institutions and Investor Relations, Banca Transilvania

• Florin Frunza – Chief Executive Office, MET Romania Energy

• Gabriel Biris – Co-Managing Partner, Biris Goran SPARL

• Anda Marian – Head of Organizational Strategy, KornFerry EMEA

• Gabriel Pavel – Regional Director, Balkans, Hungary, Czech & Slovakia, FUJITSU

• Alin Ioanes – Chief Executive Officer, ROMBAT

• Noemi Karacsonyi – Chief Executive Officer, SIMACEK Facility Services

 

Moderatorul conferintei va fi Marius Persinaru, CEO, Antreprenor si Consultant Organizational Strategic cu o experienta considerabila in conducerea unor companii multinationale, in Romania si in regiune.

Credem ca si de aceasta data conferinta va oferi informatii valoroase si solutii practice pentru a ajuta liderii companiilor sa gestioneze cu succes provocarile generate de mediul de afaceri in continua schimbare”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania, organizatorul evenimentului.

Participarea la CEO Conference este o oportunitate pentru directorii generali si ceilalti membrii din conducerea companiilor. Acestia vor putea face schimb de idei, impartasi cele mai bune practici si asculta vorbitori cu experienta in conducerea unor companii de succes. Conferinta le va oferi participantilor oportunitatea de a relationa cu alti lideri de business si pentru a obtine informatii despre cele mai recente tendinte si evolutii din diverse industrii.

Evenimentul este sustinut de importanti Parteneri: Orange Business Romania, Biris Goran SPARL, Strauss Romania, FUJITSU, Parapet, Met Romania Energy, Oscar Downstream, EnergoBit, Dent Estet.

Sustinatori ai CEO Conference sunt: Bandocracy, Ambasada Sustenabilitatii in Romania, Creative & Bright, DeLonghi, Kompass Romania, Asociatia Firmelor Bihorene, RMKT, WEASWEB, Wise Money, Valoria Business Solutions.

Partenerii media includ: Agerpress, Cluj.com, Radio Transilvania, Bucuresti Business, BZI, Jurnalul de Afaceri, Jurnal de Craiova, Financial Market, Prahova Business, spatiulconstruit.ro, spotmedia.ro, Transilvania Business.

Doingbusiness.ro sustine organizatiile care au grija de oameni, de comunitatile locale si care au dezvoltat proiecte cu impact. Astfel ne bucuram ca, impreuna cu partenerii si participantii la evenimente sa promovam si sa sustinem cauzele unor organizatii care au nevoie de suport: Ajungem mari, UIPath Foundation, Hospice Casa Sperantei.

Conferinta CEO Conference – Shaping the Future este dedicata exclusiv top executivilor, lideri ai marilor companii din Romania.

Inregistrarile la eveniment sunt deschise si se pot face online la: www.ceoconference.ro.

Pentru mai multe informatii persoana de contact este Madalina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

Alaturati-va conversatiei de pe retelele sociale folosind urmatoarele hashtag-uri: #CEOConference2023, #Innovation, #Transformation, #EmergingTechnologies. #MasteringTheNewReality

 

                                                                                                            * * *

Despre CEO Conference

CEO Conference este un eveniment premium care reuneste directori de top, investitori, antreprenori si specialisti in inovare pentru a discuta cele mai recente tendinte si evolutii din industrie. Conferinta ofera participantilor o platforma pentru a face schimb de idei, a impartasi cele mai bune practici si a interactiona cu experti de top in domeniu. Pentru mai multe informatii vizitati: www.ceoconference.ro.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este agentia premium de marketing, comunicare si dezvoltare a afacerilor B2B care ofera servicii multimedia integrate la cele mai inalte standarde de calitate. Portalul Doingbusiness.ro este una dintre cele mai cuprinzatoare platforme de afaceri online din Romania si ofera acces la: studii si perspective asupra evolutiilor economice, interviuri cu directori generali si lideri din industrie, cele mai importante stiri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii romanesti, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale. Conferinta CEO – Shaping the Future este cel mai important eveniment pentru liderii de top din managementul afacerilor din Romania si este organizata de doua ori pe an de catre Doingbusiness.ro in parteneriat cu mari companii romanesti. Aflati mai multe pe: www.doingbusiness.ro

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL