loader
CEL.ro – Bilantul semestrului I al anului 2018

CEL.ro – Bilantul semestrului I al anului 2018

Prima jumatate a anului 2018 a fost una fructuasa pentru CEL.ro, companie care detine locul al doilea pe piata de electro-IT din Romania si cel mai mare retailer online cu capital integral romanesc.

Aceste rezultate apar ca urmare a politicii sale de a oferi clientilor preturi mici, generandu-le in acelasi timp cea mai buna experienta de cumparare online.

CEL.ro, magazinul online gestionat de compania Corsar Online, anunta o crestere a vanzarilor cu 30% in primul semestru al anului 2018, inregistrand astfel vanzari in valoare de aproximativ 33 milioane euro. Ca urmare a acestor cifre incurajatoare, compania estimeaza ca, pana la finalul lui 2018, va realiza vanzari de aproximativ 70 milioane EURO, intarindu-si astfel pozitia pe piata.

Conform datelor oferite de retailerul online, in prima jumatate a anului 2018 cele mai mari cresteri in materie de vanzari s-au inregistrat la telefoane, electrocasnice si componente.

In acelasi timp, in anul 2018 compania Corsar Online a deschis un Marketplace in cadrul caruia inca din primele trei luni activeaza 500 de furnizori, ce au adaugat in site peste 400.000 de produse, largindu-se astfel gama de produse pusa la dispozitia clientilor. Ca urmare, in primul semestru al anului 2018, s-au inregistrat peste 8.000 de comenzi si vanzari in valoare de aproximativ 5.000.000 lei. Rezultatele sunt promitatoare și ilustreaza interesul sporit al micilor intreprinzatori de a-si extinde afacerea catre noi segmente de piata. Corsar Online previzioneaza ca pana la sfarsitul anului platforma va genera vanzari de 25 milioane lei. S-au inregistrat vanzari crescute la accesorii telefoane, mobila, fashion, bricolaj si articole sportive, evidentiindu-se astfel interesul crescut al clientilor și fata de produsele din afara gamei electro-IT.

CEL.ro a inregistrat in prima jumatate a anului 2018 rezultate imbucuratoare si in ceea ce priveste aplicatia mobila dedicata, aceasta avand peste 200.000 de descarcari. Compania vizeaza ca prin largirea gamei de produse disponibile pe site sa sporeasca si numarul utilizatorilor aplicatiei mobile, care poate usura semnificativ procesul de plasare a unei comenzi.

Largindu-si gama de produse, dispunand de servicii integrate și adaptandu-se constant la e-commerce-ul actual, compania se dovedeste a fi un jucator important pe piața romaneasca. Prin politica practicata de a oferi preturi mici si mai nou prin lansarea Marketplace-ului, CEL.ro continua sa-si consolideze pozitia pe piata si sa contribuie activ la dezvoltarea comertului online romanesc..

 

Autori

foto
CORSAR ONLINE SRL