loader
Cei 200 de voluntari ai New Kopel Group spun DA! EDUCATIEI

Cei 200 de voluntari ai New Kopel Group spun DA! EDUCATIEI

New Kopel Group a cautat mereu oportunitati prin care sa sprijine societatea in care activeaza, prin suportul oferit copiilor defavorizati si prin implicarea in proiecte pentru o educatie sustenabila.

Din 16 iunie 2017, cu ajutorul “Ana si Copiii”, toti angajatii New Kopel Group vor fi implicati in programul de voluntariat “Always Yes to Education”. Concret, gradual, 200 de voluntari vor merge, in fiecare vineri, la centrul “Ana si Copiii” din Bucuresti unde vor participa activ la programele de educatie gandite pentru copii, impreuna cu pedagogii sociali ai ONG-ului (oferirea de instrumente utile pentru o asimilare mai facila a informatiilor, implicarea in jocuri interactive, precum si oferirea de sprijin pentru teme).

 

Copiii mai mici, provocari mai mari! Voluntarii New Kopel Group vor acorda suport copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, precum si celor de la clasele intermediare, I- IV.

 

E o mare recompensa emotionala sa poti da inapoi societatii, mai ales cand avem in vedere educatia celor mici. Copiii au nevoie de hrana pentru a trai si de educatie pentru a creste si a se dezvolta armonios. “Always Yes to Education” este parte din Programul Spune DA!, o initiativa a New Kopel Group dezvoltata plecand de la un obiectiv specific, acela de a ajuta copiii sa invete si sa creasca cu sentimentul stimei de sine si al aprecierii pentru o mai buna integrare in societatea viitorului. Sunt primul pe lista de voluntari si am convingerea ca intreaga noastra echipa impartaseste aceasta credinta.”, a declarat Tal Lahav CEO New Kopel Group

 

"Educatia este cel mai de pret dar pe care il putem oferi copiilor. Cu acest gand in minte, ca parte esentiala a strategiei “Ana si Copiii", ne invitam partenerii sa le ofere acestor copii nu doar resursele ci si know how-ul organizatiei lor.  New Kopel Group, prin cei 200 de voluntari, le ofera copiilor din programul nostru doua beneficii esentiale: timpul petrecut cu ei si cunostintele si abilitatile importante in viitor! Suntem incantati ca au demarat acest Program  si incurajam astfel de initiative in contextul in care in cei 10 ani de activare pe piata ne-am convins ca voluntariatul este una dintre cele mai bune intiative din orice strategie de CSR”, a declarat Mihaela Voivozeanu, Presedinte “Ana si Copiii”.

 

In decembrie 2016, SIXT Rent a Car Romania, parte a New Kopel Group, a obtinut certificarea SIXT Glory CSR 2016. Premiul reprezinta dovada aprecierii eforturior companiei in directia implicarii continue in activiati de CSR menite sa sprijine copiii aflati in dificultate. Platforma "Spune Da!", sub care New Kopel Group desfasoara activitati de CSR, este deja activa de 3 ani. 

Autori

foto
NEW KOPEL ROMANIA SRL