loader
CEC Bank ofera vacante gratuite medicilor si personalului din spitalele care au luptat in prima linie impotriva COVID-19

CEC Bank ofera vacante gratuite medicilor si personalului din spitalele care au luptat in prima linie impotriva COVID-19

Pachetele de vacanta acordate de CEC Bank se adreseaza salariatilor din spitalele care au luptat in prima linie impotriva Covid-19

CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea teritoriala din Romania, continua sa fie alaturi de salariatii din spitalele care au luptat in prima linie impotriva COVID-19. Astfel, Banca ofera 1.000 de pachete de vacanta gratuite, iar inscrierile se pot face site-ul Bancii, www.cec.ro. Pachetele de vacanta includ trei nopti de cazare cu mic dejun, pentru 2 persoane, in unitati hoteliere de 4 si 5 stele din randul clientilor CEC Bank. Banca va suporta integral costurile aferente, cu plata in avans catre hotelurile partenere.

Continuam sa fim alaturi de personalul medical, iar aceasta noua campanie este modul in care vrem sa ne aratam recunostinta fata de cei care au avut grija de sanatatea noastra si a celor dragi in perioada dificila prin care am trecut.  In plus, am implicat in campanie si in schema noastra de sprijin si companiile hoteliere, clienti ai bancii, care au trecut printr-o situatie foarte dificila, in contextul restrictiilor impuse pentru limitarea raspandirii coronavirusului”, declara Bogdan Neacsu, Presedinte, Director General al CEC Bank.

Pachetele de vacanta acordate de CEC Bank se adreseaza salariatilor din spitalele care au luptat in prima linie impotriva Covid-19 (spitale de asistenta pentru cei bolnavi si spitale suport), conform Ordinului Ministrului Sanatatii 623/2020 cu modificarile ulterioare. Pachetele de vacanta vor fi acordate in ordinea inscrierilor, fara tragere la sorti, si conform Termenilor si Conditiile Campaniei, putand fi folosite in perioada 1 septembrie 2020 - 1 septembrie 2022, excluzand anumite perioade din an (sarbatorile legale, perioadele de varf de sezon etc).

Cei interesati se pot inscrie in sectiunea dedicata de pe site-ul www.cec.ro, pana pe 30 iunie 2020 si isi pot alege unitatea hoteliera pentru care doresc sa beneficieze de pachetul de vacanta.

Salariatii din spitale pot opta pentru unul dintre cele 21 de hoteluri care fac parte din campanie, printre care: Grupul Ana Hotels, Grupul Continental Hotels, Grupul Phoenicia Hotels, Complex Turistic VOX MARIS, Grand Hotel Napoca, Hotel Carmen Predeal, Hotel Hilton Sibiu, Kronwell Brasov Hotel, Hotel Ramada Brasov sau Hotel Olanesti.

Despre CEC Bank

CEC Bank este institutia financiara cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 32,9 miliarde lei, la sfarsitul anului 2019.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie 2019, in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Autori