loader
Business Lease isi propune din acest an sa duca mobilitatea la un nou nivel prin interconectarea tipurilor de transport

Business Lease isi propune din acest an sa duca mobilitatea la un nou nivel prin interconectarea tipurilor de transport

Compania olandeza de leasing operational full service, Business Lease Romania, in crestere la finalul lui 2017.

Business Lease Romania, una dintre cele mai inovatoare companii de leasing operational full service, a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de 7 milioane de euro; cresterea de 10% provine din dezvoltarea noilor servicii digitalizate si marirea gradului de satisfactiei a clientilor, ceea ce a convins peste 60 de noi clienti sa aleaga serviciile companiei anul trecut.


Cu o abordare de business ce are in centru grija fata de client, compania debuteaza in 2018 cu misiunea de a impartasi tuturor clientilor sai Pasiunea pentru Mobilitate, odata cu lansarea unei noi identitati vizuale corporate. Business Lease isi propune modernizarea conceptului de mobilitate care sa permita beneficiarilor sai folosirea diferitelor modalitati de a calatori: autoturism, bicicleta, tren, metrou, car sharing, interconectat. Semnalul acestei schimbari care tine cont de ritmul de viata al societatii modern vine din Olanda - tara in care leasingul operational este utilizat atat de companii, cat si de persoane fizice pentru orice fel de mijloc de transport, inclusiv pentru biciclete electrice. Pana in 2020 toate companiile membre ale grupului din Europa Centrala si de Est vor oferi clientilor leasing operational interconectat, cu accent pe protectia mediului si a resurselor naturale, precum si optimizari majore de costuri aferente trasportului.


Asumandu-si misiunea pro mobilitate, in Romania Business Lease lanseaza un nou produs de leasing operational dedicat segmentului de piata cu cea mai mare nevoie de a parcurge distante mai lungi in conditii de siguranta. Astfel, pentru dezvoltarea segmentului de vehicule comerciale (cu o crestere de peste 30% in 2017 in portofoliul Business Lease), compania ofera un pachet special de leasing operational full service, cu cel mai mare numar total de kilometri inclusi in contract – 400.000 de kilometri intr-un interval de 57 luni pentru vehiculele comerciale usoare (LCV). Oferta include: asigurare CASCO si RCA, asistenta rutiera, intretinere si reparatii, rovinieta, anvelope de schimb, toate taxele incluse si, in caz de nevoie, masina de inlocuire specializata, alaturi de consultanta pentru carosari, optimizarea spatiilor de stocare si echipamentele necesare pentru personalizarea vehiculului comercial.


„Din acest an, mobilitatea capata noi intelesuri care nu se concentreaza doar pe tipul de vehicul utilizat. Avem in vedere, spre exemplu, cardurile de mobilitate care sa permita clientilor folosirea mai multor modalitati de a calatori (autoturism, tren, avion, taxi, metrou etc.). Din exemplele altor tari, luam in calcul optimizarea flotelor auto prin car sharing sau inchirierea pe termen scurt, in functie de activitatile si proiectele clientilor. Business Lease este un expert in furnizarea de solutii complete de leasing operational si mobilitate si ne concentram pe oferirea celor mai bune solutii pentru clienti, bazate pe nevoile acestora”, declara Philip Aarsman, directorul general al Business Lease Romania.


Cu o cifra de afaceri in Romania de 7 milioane de euro in 2017, compania isi propune sa continue cresterea si in 2018. Anul trecut s-au alaturat companiei peste 60 de clienti noi care au crescut portofoliul de leasing operational cu 20%. Domeniile din care provin acestia sunt: FMCG, industria farmaceutica, retail online, comert si transport.


Business Lease Group, cu sediul central in Olanda, si-a propus sa extinda aceasta Pasiune pentru Mobilitate in toate sucursalele din Europa. Grupul Business Lease este un jucator important si in alte tari din Europa Centrala si de Est, precum Polonia, Slovacia, Cehia, Romania si Ungaria, unde ofera servicii de leasing operational full service si management de flote auto ce au ca rezultat reducerea cheltuielilor de mobilitate (Total Cost of Mobility) pentru clienti. Parte a Grupului AutoBinck, Business Lease numara peste 110 de ani de experienta in domeniul serviciilor auto.
 

Autori

foto
BUSINESS LEASE ROMANIA SRL