loader

Branislav Bibic este noul director general Philip Morris Romania

Branislav Bibic a preluat pozitia de lider al companiei Philip Morris Romania, incepand cu 1 noiembrie 2016. Acesta il va inlocui pe Steen Hjortholm, numit vice-presedinte HR in Rusia.

Branislav vine in Romania din Lausanne, Elvetia, unde a lucrat la PMI Duty Free in pozitia de Director Corporate Affairs. Are o experienta in business de peste 20 de ani si s-a alaturat echipei Philip Morris in urma cu 9 ani. Acesta si-a inceput cariera in cadrul companiei in anul 2007, la Philip Morris Zagreb, iar apoi a fost membru al echipei de management pentru Europa Centrala – regiunea de Sud ca director general in Croatia. De asemenea, de-a lungul carierei sale, a ocupat diferite functii-cheie pe mai multe piete din Europa Centrala si de Est, precum Slovenia, Bosnia-Hertegovina si Croatia.

 

Branislav Bibic a absolvit un master in Business Administration la Universitatea din Oxford.


Avand o experienta solida si relevanta in Europa de Est si cunoscand foarte bine provocarile si specificul regiunii, Branislav Bibic va conduce echipa de management Philip Morris Romania vizand pastrarea performantelor si alinierea strategiei nationale la cea intentionala a companiei.


„Sunt onorat de aceasta numire si astept cu nerabdare sa lucrez cu echipa Philip Morris din Romania. Misiunea mea este a de a consolida business-ul local si de a sustine dezvoltarea platformei de produse cu risc redus lansate cu succes in Romania, pozitionand astfel Philip Morris drept lider in inovatie. Dezvoltarea companiei in Romania si inovatia sunt prioritatile Philip Morris si vom continua sa investim consistent in oameni, branduri si in fabrica noastra din Otopeni” a declarat Branislav Bibic, director general Philip Morris Romania.

 

Sub noua conducere, Philip Morris Romania va continua sa colaboreze cu autoritatile intr-un mod constructiv si transparent, pentru un mediu fiscal si de reglementare echitabil si predictibil si va consolida abordarea inovatoare a companiei pe piata din Romania.