loader
Bitdefender inchiriaza 9.267 mp in Orhideea Towers, proiectul dezvoltat de fondul de investitii CA IMMO in Bucuresti

Bitdefender inchiriaza 9.267 mp in Orhideea Towers, proiectul dezvoltat de fondul de investitii CA IMMO in Bucuresti

Bitdefender, companie de securitate informatica cu activitate la nivel global, inchiriaza 9.267 de metri patrati in Orhideea Towers pentru un termen minim de 5 ani, aducand rata de pre-inchiriere a proiectului la 65%.

Dezvoltata de CA IMMO si insumand 37.000 mp inchiriabili, aceasta cladire de clasa A, certificata LEED GOLD, va acomoda sediul central al Bitdefender incepand cu prima jumatate a anului 2018, atunci cand va fi finalizata. Valoarea totala a investitiei este de 75 milioane euro.

 

“Suntem incantati sa aducem in portofoliul nostru un client nou, Bitdefender. Dezvoltarea proiectului Orhideea Towers ne permite completarea bazei noastre de clienti premium si, in acelasi timp, satisface planurile de expansiune ale companiilor din Romania cu cea mai accelerata rata de crestere, asa cum este Bitdefender, multe dintre acestea fiind parteneri de lunga durata. Cu acest proiect, ne consolidam pozitia locala, adaugand o noua cladire de clasa A portofoliului actual din Bucuresti, inchiriat aproape in totalitate”,  a declarat Frank Nickel, Chief Executive Officer in cadrul CA IMMO.

 

Incepand din Mai 2018, compania romaneasca  de securitate informatica, Bitdefender, isi va muta echipele globale din locatia anterioara, DV24Offices, in etajele 9, 10, 11 si 12 ale cladirii Orhideea Towers.  in ansamblu, mai mult de 900 de angajati Bitdefender vor lucra in noul sediu global. 

 

“Inconjurata de universitatile tehnice, campusul studentesc si la mica distanta fata de centrul orasului, aceasta noua cladire ne va asigura o multitudine de avantaje, cel mai important fiind contactul strans cu talentele noii generatii, absolventi ai Universitatii Politehnice Bucuresti”, a explicat Bogdan Irina, Chief Operating Officer in cadrul Bitdefender. “Oamenii sunt activul nostru numarul unu, deoarece tot ce are legatura cu securitatea cibernetica se genereaza din inteligenta, continua cercetare si creativitatea acestora", adauga Irina.

 

Contractul de inchiriere va dura minim 5 ani cu posibilitatea de extindere, fiind intermediat de compania imobiliara Cushman Wakefield Echinox. Bitdefender este al doilea chirias ancora care isi relocheaza operatiunile globale in Orhideea Towers, alaturi de Misys, o companie internationala specializata in dezvoltarea de software financiar.

Autori