loader
Biris Goran – de cinci ori castigatoare a premiului „Firma de avocatura a anului”

Biris Goran – de cinci ori castigatoare a premiului „Firma de avocatura a anului”

Biris Goran a fost votat de un juriu compus din reprezentanti ai managementului de top de pe piata imobiliara europeana

Pentru a cincea oara, Biris Goran este desemnata „Firma de avocatura a anului” in cadrul celei de-a 13-a editii a CIJ Awards Gala. Premiile CIJ, organizate de Jurnalul de Constructii si Investitii, sunt cele mai prestigioase premii in domeniul imobiliar din Romania.

Biris Goran a fost votat de un juriu compus din reprezentanti ai managementului de top de pe piata imobiliara europeana, incluzand profesionisti din cadrul unor fonduri de investitii, arhitecti, dezvoltatori, proprietari de imobile si prestatori de servicii de real estate. Ca atare, CIJ Gala si premiile acordate constituie un reper pentru sectorul imobiliar din Romania.

Gabriel Biris, partener fondator si coordonator a declarat: „Acest premiu inseamna foarte mult pentru noi, avand in vedere ca am castigat pe baza votului unui numar semnificativ de profesionisti ca si noi. Dorim sa le multumim clientilor nostri pentru increderea acordata, multi dintre acestia fiind premiati la randul lor in cadrul acestui eveniment. Bineinteles, acest premiu revine echipei noastre de avocati competenti si competitivi - Danielei Lazea si lui Sorin Aungurenci, partenerii nostri in Real Estate, care au facut o treaba exceptionala in materie de achizitii imobiliare, Marianei Signeanu, expertul nostru in finantari, si Teodorei Motatu, expertul nostru in spete societare, fuziuni si achizitii. Toti acestia sunt permanent sustinuti de echipa noastra de taxe, coordonata de mine si de Ruxandra Jianu. Suntem o echipa solida care actioneaza in beneficiul clientilor nostri si care impune standarde ridicate pentru piata de Real Estate”.

Despre Biris Goran

Biris Goran s-a aflat intotdeauna in prim plan in tranzactiile imobiliare comerciale din Romania, oferind asistenta in calitate de consultant principal in multe dintre cele mai importante tranzactii din tara. In 2020, Biris Goran a asistat, printre altele, SIF Banat-Crisana intr-o tranzactie care a implicat achizitia unui teren situat pe platforma industriala IMGB Bucuresti, in suprafata totala de 540.000 mp, reprezentand cea mai importanta tranzactie cu terenuri realizata in ultimul deceniu in Romania (excluzand terenurile agricole), precum si investitorul israelian Hagag Development Europe in legatura cu toate operatiunile derulate in Romania, respectiv finantarea proiectelor, constructia si dezvoltarea proprietatilor sale imobiliare in locatii ce sunt repere istorice ale Capitalei, pentru proiecte rezidentiale si de birouri.

Biris Goran este o societate de avocatura de business formata din peste 45 de avocati si consultanti fiscali, infiintata in 2006. Biris Goran ofera servicii de avocatura cu focus pe taxe, real estate, drept societar, concurenta, litigii, dreptul muncii, insolventa si energie. Biris Goran si echipa sa au fost incluse cu regularitate printre cele mai bune firme de avocatura din Romania de ghiduri precum Chambers Europe si European Legal 500.

Autori