loader
Best Employer Fest

Best Employer Fest

Festival de bune practici “employee experience” webcast, 30 iunie 2021, orele 13.00 - 17.30

Revista HR Manager impreuna cu partenerul sau Humanistic organizeaza Best Employer Fest, in data de 30 iunie, 2021. Evenimentul este un festival dedicat eforturilor interne de a atrage, a motiva si a sustine angajatii si specialistii valorosi, intr-o perioada tumultoasa cum a fost cea marcata de ultimul an si jumatate.

Recunoasterea de “Angajator de Top” vine in urma alinierii si existentei unei strategii de Resurse Umane si Leadership foarte bine pusa la punct. Este unul dintre principalele rezultate ale intregii echipe de HR. Iata de unde si importanta pe care dorim sa o acordam acestui subiect. Fie ca au aplicat sau nu pentru recunoasterea de angajator de top, companiile depun eforturi constante, au strategii si directii clare pentru a atrage experti.

Best Employer Fest este locul unde echipele de HR se intalnesc pentru a se bucura si a-si impartasi intreaga diversitate de proiecte pe care le deruleaza pentru colegii lor. Se iau idei. Se schimba bune practici. Se ofera si primeste feedback si toti participantii se pot intoarce in cadrul companiilor, mai bogati si cu o noua energie, pentru a continua proiectele lor.

Vor fi puse sub lumina reflectorului efortul si ideile, munca sustinuta a echipelor de HR ce conduc an de an in recunoasterea organizatiei de a fi angajatorul deziderabil.

Invitatii precum si companiile pe care le reprezinta sunt dintre cei mai apreciati in domeniile lor:

 • Simona Fuchila, HR Director, Emerson Automation Solutions
 • Liviu Radu, Sef Departament Planificare Strategica si Analiza Performanta, Nuclearelectrica
 • Maria Dohotari, Human Resources Business Partner, Flex
 • Anne-Marie Slav, Sales Team Leader Benefit Integration, Benefit
 • Aleksandra Talpos, HR Specialist Compensation & Benefits, Continental Automotive Romania
 • Elisabeta Moldoveanu, Business Unit Manager, Grafton by GI Group
 • Diana Misa, Director Executiv Resurse Umane, OTP Bank Romania
 • Delia Rotaru, VP People & Organisation, eMAG

Moderatori ai evenimentului sunt Iulia Buciuman, Managing Partner, HUMANISTIC si Mihai ZANT, Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC.

Tematica evenimentului este legata de intrebarile arzatoare din HR de mai bine de 5 ani, intrebari care vor continua sa fie fierbinti si in perioada urmatoare:

 • Cum gasim oamenii, cum gasim acest profil atat de specific
 • Cum pastram oamenii, cum dezvoltam si integram in continuare noul venit in cultura noastra
 • Despre comunicare, beneficii, accesibilitate, valorile interne, transparenta deciziilor, mediul de lucru si oportunitatile viitorului dorit, care sunt doar cateva dintre palierele ce au trebuit gandite, regandite si reasezate in ultimul an pentru ca organizatia sa isi pastreze atractivitatea.
 • Programe adaptate contextului, prin care majoritatea companiilor au asigurat instrumente de sustinere a tonusului organizational si starii de bine si au continuat, la inceput timid iar anul acesta in acelasi ritm ca inainte, campaniile de “employer branding”. In felul acesta au mentinut sentimentul puternic de apartenenta al angajatilor sai. Dar, pentru ca o astfel de campanie sa fie posibila, e necesar sa ai ce comunica si lucrurile intern sa fie coerente si aliniate. Deci multa, multa munca.

Best Employer Fest este evenimentul unde 12 Strategi si Experti in HR vor impartasi comunitatii cele mai bune exemple de la cele mai admirate companii, intr-un festival de bune practici de “employee experience”, proiecte si initiative ce ne ajuta sa fim un angajator de TOP.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina evenimentului aici

Prezentarile si discutiile se vor desfasura in limba romana. In timpul webinarului, va exista un chat live prin intermediul caruia veti avea posibilitatea de a adresa intrebari.

Participarea la acest webinar este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Pentru informatii organizatorice puteti contacta pe e-mail oganizatorul, la adresa: evenimente@cariereonline.ro.

Parteneri: OTP bank, Continental, eMag, Benefit, Emerson, Nuclearelectrica, Gi Group, Cognizat Soft Vision, Flex.

Partener academic: Bucharest Business School, EMBA Romano-Canadian, INDE Profesional MBA.

Parteneri media: CARIERE, BIZ, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, DoingBusiness.ro, Repatriot, Market Watch, Psychologies, Spotmedia, Asociatia Romana pentru Smart City, CONAF, PWN Romania, Hipo, Financial Intelligence, Learning Network, Wall-Street.

 

 

 

 

Autori