loader
Beneficiarii cardurilor Up Dejun si Up Cadou isi pot face cumparaturile folosind aplicatia Bringo

Beneficiarii cardurilor Up Dejun si Up Cadou isi pot face cumparaturile folosind aplicatia Bringo

Aceasta metoda de plata prin carduri Up Dejun si Up Cadou se va face exclusiv online in platforma Bringo si va functiona similar celei cu carduri bancare

Vesti bune pentru beneficiarii de carduri Up Dejun si Up Cadou emise de Up Romania! Incepand din 20 octombrie, acestia isi pot face cumparaturile prin aplicatia Bringo la magazinele partenere Carrefour Hypermarket, Cora si Penny.

Pentru a face cumparaturi prin noua optiune, beneficarii cardurilor Up Dejun si Up Cadou trebuie in primul rand sa-si descarce aplicatia Bringo. Aceasta metoda de plata prin carduri Up Dejun si Up Cadou se va face exclusiv online in platforma Bringo si va functiona similar celei cu carduri bancare - odata finalizat cosul de cumparaturi de la magazinele partenere, utilizatorul este redirectionat catre pagina cu detaliile livrarii si ale platii; in sectiunea metodelor de plata, utilizatorii vor putea introduce datele cardului, fiind posibila si salvarea acestuia pentru viitoare cumparaturi. In prima faza, noua metoda de plata va fi disponibila pentru cumparaturi prin Bringo de la Carrefour Hypermarket, Cora si Penny.

Ne bucuram ca am incheiat acest parteneriat, am realizat inca un pas in directia digitalizarii. Am ales Bringo pentru potentialul sau de crestere, de care vor beneficia in mod special detinatorii cardurilor noastre. Ne bucuram sa oferim beneficiarilor nostri de carduri de masa Up Dejun aceasta oportunitate, insa este important si ca utilizatorii de carduri Up Cadou pot sa foloseasca aceste carduri in aplicatie. Previzionam ca va creste numarul de angajatori care vor oferi acest beneficiu cu ocazia sarbatorilor de iarna, pentru ca este un beneficiu din ce in ce mai apreciat. Stim cat de important este timpul pentru angajati, motiv pentru care ne dorim ca aceasta functionalitate sa le vina in ajutor. La baza deciziei de a incheia acest parteneriat a stat dorinta lor de a putea face cumparaturi pe platforme digitale si de a se bucura din plin de beneficiile extrasalariale”, declara Loredana Vatavoiu, Director Marketing Up Romania.

Impreuna cu Up Romania am reusit sa dezvoltam un parteneriat folositor clientilor nostri. Din punct de vedere tehnic am construit un feature in aplicatie, pe care il aducem in premiera in spatiul digital din Romania. Utilizatorii de carduri de masa si carduri cadou Up Romania pot, din acest moment, sa  cumpere online, fie ca prefera Carrefour Hypermarket, PENNY sau Cora si sa achite cosurile cu cardurile de masa sau cadou direct in aplicatia Bringo. Am adus acest beneficiu clientilor odata cu lansarea unui nou design al aplicatiei si sunt foarte fericit ca acest parteneriat puternic se reflecta intr-un beneficiu concret pentru consumatori,” a declarat Adrian Urdar, Chief Product Officer Bringo.

Despre Bringo

Bringo este o aplicatie de cumparaturi online, unde poti gasi tot ce ai nevoie - de la legume si fructe, pana la echipament sportiv si carti din cele peste 200 de magazine partenere - in total, peste 90 000 de produse cu livrare intre 30 si 90 minute. Beneficiul major pe care il are aplicatia Bringo fata de alte platforme este serviciul de personal shopper. Ai o persoana dedicata pentru comanda ta care face cumparaturile pentru tine asa cum le-ai face tu, iti permite sa modifici in timp real lista de cumparaturi si iti ofera alternative pentru produsele indisponibile. Bringo este disponibila in peste 37 de orase din Romania, dar si in alte patru tari, prin Bringo International.

Despre Up Romania:

Up Romania face parte din Grupul Up si deserveste peste 25.000 de clienti si peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenta de 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului companiilor:

1. Produse si servicii care faciliteaza viata de zi cu zi a salariatilor prin accesul la beneficii in multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultura, Up Vacanta, tichete de cresa; Up Achizitii – platforma dedicata achizitiilor inteligente pentru companii mici si mijlocii – IMM;

2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii; 

3. Solutii digitale interactive de incentivare si recompensare – STIM Online; 

4. Servicii dedicate comerciantilor; 

5. Solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala - tichete sociale, tichete sociale pentru gradinita.

www.upromania.ro

Autori

foto
UP ROMANIA SRL