loader

BCR reduce dobanzile la creditele ipotecare in lei

Banca Comerciala Romana (BCR) reduce, incepand de astazi, dobanda la creditele garantate cu ipoteca imobiliara acordate in lei - Casa Mea si Maxicredit - pentru clientii retail cu 0,4 puncte procentuale.

„Oferim clientilor nostri o dobanda speciala incepand de la 8,67% dobanda variabila pe toata perioada de creditare (DAE 9,12%) si 8,9% dobanda fixa pe primii 5 ani, ulterior variabila (DAE 9,23%) pentru creditele pentru casa in lei.Totodata venim in sprijinul clientilor nostri si le oferim gratuit polita de asigurare facultativa a imobilului, pe toata perioada de creditare. Aceasta reducere a dobanzii creditelor in lei subliniaza angajamentul BCR pentru creditarea in moneda nationala si consolideaza pozitia BCR ca si principal creditor ipotecar”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

 

Creditul ipotecar/imobiliar CASA MEA BCR permite clientilor sa isi cumpere sau sa isi construiasca o locuinta in regie proprie cat si prin intermediul unei firme de constructii, sa-si modernizeze casa sau, pur si simplu, sa-si refinanteze un credit pentru casa contractat anterior. Avansul pentru acest tip de credit este de numai 15%, creditul putand fi acordat pe o perioada de 30 de ani.

 

In cazul creditelor de nevoi personale garantate cu ipoteca (Maxicredit BCR), dobanzile pornesc de la 8,9%, pentru clientii care isi incaseaza salariul in cont la BCR. Creditul de nevoi personale cu ipoteca Maxicredit BCR permite clientilor sa foloseasca banii in orice scop, inclusiv pentru refinantarea creditelor contractate anterior la BCR sau alte banci. Creditul se acorda fara aport propriu iar riscul valutar este zero.

 

BCR ofera gratuit asigurarea facultativa a imobilului, pe toata perioada de creditare, la OMNIASIG VIG. 

 

BCR accepta o gama larga de venituri(salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din strainatate, din activitati independente sau orice alte surse de venit dovedite cu documente), realizate atat de catre imprumutat, cat si de pana la 3 coplatitori ce pot participa la credit si ofera modalitati flexibile de rambursare, fara a fi necesara deplasarea la banca (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, banca ofera, contra cost, un plan de protectie al veniturilor solicitantului de credit in cazul pierderii locului de munca.

 

“Lipsa comisionului lunar de administrare, reducerea dobanzii cu 0,2 puncte procentuale pentru clientii care incaseaza salariul la BCR, inexistenta riscului valutar si posibilitatea de a controla bugetul datorita ratelor lunare fixe in cazul creditelor cu dobanda fixa in primii 5 ani reprezinta doar cateva din avantajele creditelor garantate cu ipoteca oferite de BCR. Un avantaj major in cazul creditului ipotecar CASA MEA BCR il reprezinta posibilitatea obtinerii de catre client a aprobarii financiare, valabile 90 de zile, anterior gasirii imobilului ce se doreste a se achizitiona, oferind in acest fel clientilor suficient timp pentru gasirea locuintei dorite. Totodata BCR accepta in garantie si alte imobile decat cel achizitionat din credit, care pot apartine imprumutatului sau altor persoane (coplatitori, parinti, frati, sot/sotie etc.)”, a adaugat Ioana Mihai.

 

*  *

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor si  622 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM - peste 2.400 de bancomate si POS - 15.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce. 

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50.000 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 217,0 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.618,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51.9%.

Autori

foto
BANCA COMERCIALA ROMANA SA