loader
Austriacul Elmar Geisler il inlocuieste pe Kurt Leitner in pozitia de director general Porsche Romania

Austriacul Elmar Geisler il inlocuieste pe Kurt Leitner in pozitia de director general Porsche Romania

Porsche Romania va fi condusa in continuare de doi directori generali, respectiv Brent Valmar si Elmar Geisler

Porsche Holding l-a numit la inceputul lunii iulie pe austriacul Elmar Geisler in functia de director general Porsche Romania. El il inlocuieste pe Kurt Leitner, care a ocupat aceasta pozitie in ultimii patru ani, alaturi de Brent Valmar. Kurt Leitner isi incheie mandatul in Romania, fiind numit director general Volkswagen Group Singapore, de unde va coordona operatiunile Porsche Holding din Singapore, Malaezia si Brunei.

Elmar Geisler a ocupat in ultimii sapte ani pozitia de director general pentru mai multe filiale Porsche Holding din Europa Centrala si de Est, respectiv Porsche Serbia si Muntenegru, Porsche Albania, Porsche Kosovo si Porsche Macedonia.

Romania este una dintre cele mai importante piete din aceasta regiune, cu un mare potential de crestere, in special, pe segmentul de mobilitate electrica. Avem in fata o perioada de  transformari majore pentru intreaga industrie auto, iar in rolul de director general Porsche Romania, alaturi de domnul Brent Valmar, ne vom concentra asupra ofensivei electrice, dar si asupra dezvoltarii retelei distribuitorilor si a imbunatatirii serviciilor oferite clientilor", a declarat Elmar Geisler, director general Porsche Romania.

Ne bucura sa avem alaturi un profesionist care a adus valoare pentru Porsche Holding in toate filialele grupului in care a activat. Sunt convins ca experienta si calificarea sa vor contribui la  consolidarea pozitiei de lider a Porsche Romania in randul importatorilor auto. Alaturi de Kurt Leitner am pus in miscare proiecte ample care pregatesc organizatia noastra pentru provocarile viitoare ale industriei. Ii multumesc pentru contributia sa semnificativa in cadrul Porsche Romania. Ne dorim sa participam la transformarea parcului auto local prin promovarea celor mai avansate tehnologii, cu impact nul asupra mediului inconjurator", a declarat Brent Valmar, director general Porsche Romania.

Elmar Geisler si-a inceput cariera la Porsche Austria in anul 2000 unde a lucrat in departamentul de marketing al marcii Audi. In anul 2003 a fost numit director general Stoddard Imported Cars din Statele Unite. A revenit in Europa in anul 2005 pe pozitia de director regional Porsche Inter Auto. Ultimii ani i-a petrecut in pozitia de director general al filialelor Porsche Holding din Macedonia, Kosovo, Albania, Serbia si Muntenegru.