loader
Arta designului: O prima incursiune in interiorul noului si luxosului Jeep® Wagoneer S, 100% electric

Arta designului: O prima incursiune in interiorul noului si luxosului Jeep® Wagoneer S, 100% electric

Marca Jeep® are in vedere istoria sa legendara in timp ce isi construieste viitorul electrificat

Primul SUV modern al industriei – emblematicul Jeep Wagoneer din 1963 – avea un interior luxos, materiale de inalta calitate si finisaje premium. Astazi, marca Jeep ne ofera mai multe detalii despre primul sau SUV 100% electric la nivel mondial, oferind o prima prezentare a interiorului premium al noului Jeep Wagoneer S.

Construit pe noua si extrem de flexibila platforma STLA-Large, destinata BEV-urilor, Jeep Wagoneer S se mandreste cu cifre impresionante in ceea ce priveste performanta. Interiorul sau este la fel de remarcabil si prezinta o integrare perfecta intre arta si tehnologie.

Interiorul noului Jeep Wagoneer S dispune de tehnologie premium in perfecta armonie cu detaliile artizanale realizate cu meticulozitate. Materialele bine gandite si elementele axate pe design includ un centru de comanda personalizat al soferului, cu un selector Selec-Terrain unic, exclusiv pentru marca Jeep, si iluminare ambientala dinamica, cu posibilitatea de selectare a culorilor. De asemenea, Jeep Wagoneer S va fi dotat standard cu un plafon panoramic cu doua panouri si, extinzand colaborarea exclusiva a marcii Jeep cu McIntosh, va oferi un sistem audio McIntosh premium, de inalta performanta, cu 19 difuzoare, exclusiv pe segment.

Imagini

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL