loader
Altex se extinde in P3 Bucharest

Altex se extinde in P3 Bucharest

Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, a semnat un nou contract de inchiriere pentru un depozit de 15.000 m2 in P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din Romania.

Prin acest acord, Altex isi dubleaza suprafata hub-ului logistic, pentru a se adapta nevoilor de dezvoltare rapida ale business-ului. Altex mai ocupa un spatiu de 15.500 m2 intr-o hala existenta din parc, iar odata cu semnarea noului contract, acesta se extinde cu inca 15.000 m2 in cea mai noua cladire construita in P3 Bucharest, ajungand astfel la un total de peste 30.000 m2 inchiriati in acest parc. Retailerul roman se alatura celor 40% dintre clientii internationali ai P3 care ocupa mai mult de o cladire in cadrul P3 Logistic Parks.

 

Altex are 2.000 de angajati si detine peste 90 de magazine in cele mai importante orase din Romania. Lantul de magazine se extinde intr-un ritm accelerat, iar astfel a aparut nevoia de mai mult spatiu de depozitare unde sa poata stoca un numar mare de produse. Astfel, timpul de livrare va scadea si va creste flexibilitatea, ceea ce va conduce in mod firesc si la cresterea cifrei de afaceri a companiei.

 

“Altex este chirias al parcului P3 Bucharest de 12 ani, afacerea lor prospera si ne bucuram ca P3 poate sprijini aceasta crestere continua. Prin alegerea de a se extinde in P3 Bucharest, Altex va beneficia de angajamentul nostru de a construi spatii logistice de cea mai inalta calitate, cu costuri operationale reduse, precum si de servicii premium”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 Romania.

 

Dezvoltarea recenta a peste 90.000 m2 de noi spatii logistice in P3 Bucharest a permis Altex sa se extinda. Asemenea tuturor noilor cladiri construite de P3, acest depozit depaseste standardele europene de mediu si permite reducerea costurilor operationale prin tehnologii sustenabile. Depozitul are o inaltime utila de 11,5 metri, mai inalt decat majoritatea spatiilor industriale din Bucuresti.

 

P3 detine, in prezent, 305.000 m2 dispusi in 11 cladiri, in parcul logistic P3 Bucharest, care este pozitionat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucurestiului. Parcul se afla pe autostrada A1 si in imediata apropiere a soselei de centura a Bucurestiului, ceea ce permite accesul facil catre cele sase sectoare ale capitalei, catre Aeroportul International Henri Coanda, situat la 22 km distanta, si catre autostrada A2. P3 a finalizat recent constructia a trei noi cladiri in P3 Bucharest si are in plan continuarea extinderii atat in parcul din capitala, cat si in zonele de centru si de vest ale Romaniei.