loader
Alternativa la carnea de vita, in premiera in Romania. Trey, noul lant smartfood, anunta un produs 100% pe baza de plante

Alternativa la carnea de vita, in premiera in Romania. Trey, noul lant smartfood, anunta un produs 100% pe baza de plante

Trey, un start-up romȃnesc in domeniul culinar, le propune clientilor o alternativa de ultima generatie la carnea de vita, creata de Moving Mountains

Trey - Spicecraft Burgers a debutat pe piata din Romania. Noul lant smartfood le propune clientilor o alternativa de ultima generatie la carnea de vita, de la Moving Mountains. Aceasta a fost creata de cercetatori britanici si este 100% pe baza de plante. Trey isi asteapta doritorii in foodcourtul de la etajul al doilea din Iulius Mall Iasi.

Evenimentul de lansare are loc joi, 12 septembrie, la ora 16.00, in locatia Trey din centrul comercial. Participantii au ocazia sa cunoasca viziunea Trey intr-o locatie neconventionala, sa interactioneze cu tehnologia dinamica gandita special pentru o experienta cu totul inedita si, desigur, sa descopere si sa testeze produsele. In plus, pentru prima data la Iasi, vor fi gustati si burgerii Moving Mountains, realizati din proteina din plante, cu 0% colesterol. Lantul de smartfood Trey ii are in portofoliul de produse drept o alternativa prietenoasa cu mediul pentru carnea de vita.

Pentru cei care doresc burgeri clasici, cu carne de vita, acestia vor fi in oferta Trey. Lantul de smartfood isi doreste, insa, sa-i ajute pe toti clientii sa gaseasca mancare delicioasa si sanatoasa si sa descopere tot ce are mai bun de oferit industria alimentara.

Credem ca in aceasta directie se indreapta mancarea viitorului – un gust si o textura echilibrate cu grija fata de mediu si fata de propria sanatate. Pe scurt, este o alternativa foarte bine gandita intre zona gourmet si zona fast food standardizat”, au declarat reprezentantii Trey.

Acest debut marcheaza o premiera pentru piata din Romania si din Sud-Estul Europei. Pentru prima data, doritorii de alternative la carnea de vita pot incerca inovatia britanica a celor de la Moving Mountains. Produsele acestora sunt comercializate si gatite in peste 3.000 de restaurante si universitati din intreaga lume. Ele se adreseaza celor care isi doresc reducerea consumului de carne, care sunt atenti la protectia mediului si, bineinteles, flexitarienilor, vegetarienilor si veganilor.

Cei care doresc sa incerce alternativa la carnea clasica e bine sa stie ca produsul alimentar inovator de la Moving Mountains este 100% natural, 100% vegan, are putine calorii si zero antibiotice, hormoni, organisme modificate genetic si colesterol. Ingredientele preparatului sunt: apa, proteina din mazare, legume (ciuperci, ceapa, sfecla rosie), proteina vegetala (soia si proteina izolata din soia, proteina izolata din mazare, gluten de grau, faina de grau), ulei de cocos, ovaz, sare, otet, extract de malt de orz, acid lactic, suc de lamaie, vitamina B12.

Coca-Cola, Heinz si Moving Mountains sunt partenerii principali alaturi de care debuteaza lantul de smartfood Trey. Cea de-a doua locatie se va deschide tot in Iasi, in Palas Mall, iar cea de-a treia va fi deschisa cu prima franciza in Bucuresti. Trey - Spicecraft Burgers din Iasi este primul lant de locatii din Estul Europei care va comercializa produsul Moving Mountains® Burger.

Despre Trey

Trey este un start-up romȃnesc in domeniul culinar, ce aduce burgeri senzationali fata in fata cu tehnologia si inovatia. Compania si-a propus sa revolutioneze experienta prin care clientii sunt intampinati, comanda si primesc mancarea preferata. Cu un flux automatizat pentru o disciplina excelenta, self service kiosk & sistem de queuing de unde clientii pot comanda, plati si urmari comanda in mod autonom. Trey a configurat o logistica inovatoare gata sa ajute consumatorii sa obtina satisfactie intr-un timp foarte scurt.

Designul locatiilor Trey este inspirat din cultura science-fiction, in centrul carora se afla cate o pereche de ochi digitali, dinamici, care intampina si atrag printr-un comportament adaptat la ceea ce se petrece in jur.

Despre Moving Mountains

Moving Mountains este o companie britanica de inovatie care face pionierat in domeniul tehnologiei alimentare, cercetand si dezvoltand alternative delicioase, pe baza de plante, la carnea de origine animala, ce reproduc gustul, textura si satisfactia originale.

Alternativa la carne pentru burgeri Moving Mountains este 100% naturala, 100% vegana, are putine calorii, 0 antibiotice, 0 hormoni, 0 organisme modificate genetic si 0 colesterol. Ingrediente: apa, proteina din mazare, legume (ciuperci, ceapa, sfecla rosie), proteina vegetala (soia si proteina izolata din soia, proteina izolata din mazare, gluten de grau, faina de grau), ulei de cocos, ovaz, sare, otet, extract de malt de orz, acid lactic, suc de lamaie, vitamina B12.

Autori

foto
TREY SPICECRAFT BURGERS