loader
Allianz-Tiriac si Patria Bank isi extind parteneriatul: asigurarea de locuinta Allianz-Tiriac poate fi atasata creditelor cu ipoteca imobiliara acordate de Patria Bank

Allianz-Tiriac si Patria Bank isi extind parteneriatul: asigurarea de locuinta Allianz-Tiriac poate fi atasata creditelor cu ipoteca imobiliara acordate de Patria Bank

Astfel, clientii Patria Bank care contracteaza credite cu ipoteca imobiliara vor avea acces facil la asigurarea de locuinta Allianz-Tiriac, care le permite protejarea bunurilor aduse in garantie

Parteneriatul dintre Allianz-Tiriac Asigurari si Patria Bank intra intr-o noua etapa, de consolidare, prin extinderea portofoliului de produse de asigurare pe care clientii bancii le pot atasa serviciilor bancare.

Astfel, clientii Patria Bank care contracteaza credite cu ipoteca imobiliara vor avea acces facil la asigurarea de locuinta Allianz-Tiriac, care le permite protejarea bunurilor aduse in garantie.

Asigurarea facultativa de la Allianz-Tiriac intervine in cazul unei game ample de riscuri, preluand cheltuielile financiare generate de aparitia unui eveniment asigurat. De exemplu, asigurarea facultativa pentru locuinta poate fi de ajutor in caz de cutremur, incendiu, furt, vandalism, dar si in situatii frecvente, asa cum sunt inundatiile provocate de avariile accidentale ale instalatiilor de apa.

Clientii Patria Bank care au contractat un credit cu ipoteca imobiliara din portofoliul bancii, au disponibila oferta de asigurare a locuintei Allianz-Tiriac si pot solicita incheierea unei polite direct in unitatile teritoriale ale Patria Bank.

Codruta Furtuna, Director Vanzari si Distributie, Allianz-Tiriac Asigurari:

O locuinta reprezinta o investitie semnificativa, de aceea un nivel corect de protectie este esential. Produsul de asigurare a locuintei oferit prin intermediul Patria Bank urmeaza standardele Allianz-Tiriac si este proiectat pentru simplitate si accesibilitate, scopul final fiind acela de a da clientilor posibilitatea de a-si indeplini visurile, fara griji. Suntem mandri sa extindem parteneriatul traditional cu Patria Bank prin includerea acestei asigurari prin care contribuim la maximizarea protectiei clientilor impotriva expunerii la potentiale riscuri asociate noii locuinte.

Elena Nicodinescu, Manager Departament Dezvoltare Produse Retail & Canale Digitale, Patria Bank:

In Patria Bank punem clientii in centrul preocuparilor noastre si ne propunem sa le oferim acestora o gama completa de servicii financiare la cele mai inalte standarde. Pentru atingerea acestui obiectiv, ne bucuram ca in cadrul parteneriatului cu Allianz-Tiriac Asigurari am extins protectia oferita clientilor nostri prin posibilitatea de a accesa simplu si rapid asigurarile pentru imobilele aduse in garantie atunci cand acceseaza unul dintre creditele cu ipoteca imobiliara din portofoliul bancii.

Parteneriatul dintre Allianz-Tiriac si Patria Bank a inceput in 2017, avand ca scop protejarea financiara a clientilor bancii si a familiilor acestora in cazul producerii unui eveniment nefericit, prin oferirea posibilitatii de a atasa asigurarea de viata si somaj la creditele de nevoi personale negarantate. Acum, prin extinderea parteneriatului, si clientii care contracteaza credite cu ipoteca imobiliara pot beneficia de soliditatea financiara si experienta de trei decenii in asigurari a Allianz-Tiriac. In cazul aparitiei unor evenimente nedorite pe durata derularii contractului de credit, clientii vor beneficia de sprijinul Allianz-Tiriac fie pentru efectuarea reparatiilor necesare la imobilul asigurat, fie pentru rambursarea imprumutului in cazul unor daune majore care afecteaza integral imobilul.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari | www.allianztiriac.ro

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 29 de ani.

Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau a afacerii.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

Despre Patria Bank | www.patriabank.ro

Patria Bank este o banca romaneasca dedicata cresterii gradului de bancarizare in Romania si sustinerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listata la Bursa de Valori Bucuresti, Patria Bank are o prezenta fizica nationala si ofera produse si servicii bancare 100% online tuturor romanilor, oriunde s-ar afla acestia. Grupul Patria Bank are ca actionar majoritar Fondul de Investitii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai carui principali investitori sunt BERD (Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investitii, parte a Grupului Bancii Europene pentru Investitii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) si BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Marii Negre).

Autori

foto
PATRIA BANK SA
foto
ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI