loader
Aforti Exchange incheie primele 6 luni de operatiuni in Romania cu peste 5,5 milioane de euro in moneda shimbata

Aforti Exchange incheie primele 6 luni de operatiuni in Romania cu peste 5,5 milioane de euro in moneda shimbata

Aforti Exchange, fintech de origine poloneza ce ofera servicii de schimb valutar online, a debutat pe piata romaneasca in octombrie 2017 si a realizat primele tranzactii in decembrie 2017.

Aforti Exchange, fintech polonez si platforma online de schimb valutar care a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2017, inchide primele 6 luni de operatiuni cu peste 5,5 milioane EUR in moneda schimbata si peste 400 de clienti individuali si corporate.


Numai in luna aprilie, care a fost cea mai buna luna inregistrata pana in prezent, au fost efectuate operatiuni de schimb valutar in valoare de 1,5 milioane EUR prin platforma www.afortiexchange.ro. Aproximativ 80% din tranzactiile efectuate prin platforma sunt schimburi de valuta din RON in EUR, insa platforma ofera servicii de schimb pentru 12 valute diferite.


Biroul din Bucuresti, condus de Dorin-Claudiu Sterie, este primul birou international deschis de Aforti Exchange si joaca un rol important in strategia de extindere a companiei. Aceasta intentioneaza sa se concentreze pe dezvoltarea echipei locale si cresterea capacitatilor sale, precum si extinderea portofoliului de produse.


"Suntem satisfacuti de rezultatele obtinute pana in prezent, deoarece Romania este prima piata externa pe care am intrat. Suntem dedicati extinderii gamei de servicii oferite de Aforti Exchange, si avem incredere ca vom aduce si alte branduri din portofoliul Aforti in Romania pentru a oferi o gama cat mai larga de servicii financiare antreprenorilor locali" a declarat Aleksandra Wodzis?awska, Presedinte al Consiliului de Administratie Aforti Exchange SA.


Aforti Exchange ofera antreprenorilor romani o alternativa moderna si sigura pentru schimbul valutar. Platforma ofera solutii simple pentru IMM-uri, microintreprinderi si PFA-uri care au nevoie de acces permanent la valute pentru a-si satisface nevoile de business.


“Solutia noastra inovatoare, creata si dezvoltata in Polonia, se adapteaza perfect antreprenorilor romani care au nevoie de un serviciu de schimb valutar sigur, fiabil, dar si rentabil. Suntem deja partenerul a peste 400 de companii din Romania si suntem nerabdatori sa crestem in mod semnificativ baza noastra de clienti, aducand noi standarde si solutii financiare pe piata romaneasca", a declarat Dorin-Claudiu Sterie, Country Manager la Aforti Exchange Romania.


Cu sediul in Varsovia, Polonia, Aforti Exchange face parte din grupul financiar, Aforti Holding, care este listat pe piata NewConnect a Bursei de Valori din Varsovia. Prin intermediul platformei online, www.afortiexchange.ro, Aforti Exchange ofera cursuri de schimb valutar atractive si fara comision. Moneda este schimbata online, fara a fi nevoie de a parasi casa sau biroul si este conectata direct la conturile bancare ale clientilor.
 

Autori