loader

3200 de pozitii vor fi deschise in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP

In perioada 12-13 aprilie va avea loc cel mai important targ de cariera la nivel national, Angajatori de TOP. Editia cu numarul 14 le ofera profesionistilor, studentilor si proaspat absolventilor, oportunitatea de a aplica la 3200 de pozitii deschise.

Topul domeniilor reprezentate in functie de numarul companiilor prezente la eveniment sunt: IT, FMCG, Audit&Consultanta, Inginerie, BPO, financiar-bancar:

 

  • IT 38% - industria cu cei mai multi Angajatori de TOP
  • FMCG 14% - companiile din aceast domeniu lanseaza programe de internship si trainee, dar ofera si oportunitati pentru profesionistii cu experienta
  • Audit&Consultanta 12% - oferta este bogata si cuprinde un numar mare de joburi in special pentru juniorii pasionati de audit si taxe
  • Inginerie 12% - un spectru larg de oportunitati de cariera pentru juniori si candidatii cu experienta sunt oferite de companiile din zona tehnica
  • BPO 10% - companiile din acest domeniu conduc in topul celor care au deschise cele mai multe oportunitati de cariera in aceasta primavara
  • Financiar-bancar 5% - recruteaza specialisti in zona de vanzari si IT dar prezinta si programe pentru masteranzi si tineri profesionisti
  • Altele 9%
  •  

In ceea ce priveste departamentele pentru care companiile prezente la eveniment vor recruta in aceasta primavara sunt: dezvoltare software, suport IT, vanzari, productie, HR, financiar, administrativ, marketing etc. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori cat si persoane cu experienta.

 


Centrul de R&D Freescale Romania va participa la “Angajatori de top” cu o oferta bogata pentru vizitatori – zeci de pozitii deschise pentru cei pasionati de dezvoltarea software. Ne adresam seniorilor, juniorilor, cat si studentilor. Vom lansa programul de internship pentru cea de-a doua parte a anului si programul care vizeaza, in mod particular, angajarea de proaspat absolventi ai Facultatilor de Automatica si Calculatoare si de Electronica si Telecomunicatii din toata tara. Ii invitam pe cei care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniu, cat si pe cei care simt nevoia de o noua provocare profesionala, sa viziteze standul nostru de la Angajatori de Top, unde vor putea discuta direct cu expertii Freescale si vor primi informatii despre activitatea de cercetare si dezvoltare in software din cadrul centrul de excelenta Freescale Romania” a declarat Roxana Dragomir, EMEA Senior Talent Acquisition Specialist, Freescale Semiconductor.

 

“Romtelecom ofera anul acesta oportunitati de cariera pentru persoane cu experienta in domeniile IT, vanzari de servicii si din zona tehnica, servicii clienti. Cautam persoane cu o atitudine orientata catre client, creative si deschise spre inovatie, interesate sa se dezvolte profesional.


De asemenea, programul Romtelecom Trainee va continua si anul acesta, ajungand la cea de-a cincea editie. Studentii in ani terminali si masteranzii vor fi secondati in procesul de invatare si formare de o echipa de mentori alesi dintre cei mai buni profesionisti din telecomunicatii si vor avea acces la tehnologii de ultima generatie, intr-un mediu complex de business” a declarat Luciana Diaconu, Director Dezvoltare Organizationala, Romtelecom.

 

Suntem increzatori ca targul Angajatori de Top este o ocazie foarte buna de promovare a oportunitatilor de cariera din cadrul companiei Hewlett-Packard si speram sa inregistram acelasi success ca si pana acum. Avand in vedere numarul mare de pozitii deschise in centrul nostru precum si interesul companiei noastre de a investi in continuare in tinere talente, asteptam cu nerabdare urmatoarea editie a targului. HP va promova aproximativ 100 pozitii, din care 30% destinate tinerilor absolventi, vorbitori de limbi straine si cu abilitati foarte bune de comunicare, prezentare si lucru in echipe multiculturale. in prezent punem foarte mare accept pe atragerea de candidati seniori din domenii precum financiar, consultanta, optimizare costuri/procese, dar in acelasi timp suntem in continuare interesati sa cautam candidati cu potential si dornici sa se dezvolte in cadrului celui mai mare angajator din domeniul serviciilor de business” a declarat Alexandra Tureschi (Oana) Country Staffing Lead CEE Staffing, Hewlett-Packard.

 


La inceputul lunii aprilie am demarat recrutarea pentru programul de stagii care se va desfasura in vara lui 2013. In jur de 20 stagiari se vor alatura echipelor noastre de R&D. Participarea la Angajatori de Top ne ofera oportunitatea de stabili un contact direct intre reprezentatii echipelor noastre tehnice si candidatii interesati de programe de stagiatura. Suntem convinsi ca vom intalni, ca si in anii trecuti, candidati foarte talentati in cautare de noi provocari – cu si fara experienta. Faptul ca Bitdefender a fost declarat produsul anului 2012 de catre AV Test ne asteptam sa creasca si mai mult atractivitatea companiei noastre pentru candidatii pasionati de tehnologie” a declarat Cristina Visan, HR Manager, I&T and Consumer Product Delivery, Bitdefender.

 

Printre companiile prezente in aceasta primavara putem mentiona: Oracle, Metro Systems Romania, 1&1 Internet Development, Endava, TeamNet International, Intel, Microsoft, IXIA, Ubisoft, Electronic Arts, Renault Romania, IBM, Misys, Siemens, DB Schenker, Orange Romania, Accenture, Deloitte Romania, Ernst&Young, BearingPoint, KPMG, PwC Romania, Mazars, Raiffeisen Bank, Romtelecom, BRD - Groupe Société Générale, ProCredit Bank, McDonald's Romania, Philip Morris, Unilever, PepsiCo, Nestlé Romania, ING Asigurari de Viata, L'Oréal Romania, Thales Systems, JTI Romania, Procter&Gamble, Delaco, British American Tobacco, Arabesque, Mega Image, Profi, Hewlett-Packard, Accenture, Genpact, Wipro, Computer Generated Solutions, CCC, etc .


Pentru pozitiile deschise, candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Implementata pentru prima data in primavara 2012, aceasta modalitate inovativa s-a dovedit a fi foarte eficienta si usor de accesat, ideea fiind preluata si de alte evenimente de cariera din Romania. Tot ce trebuie candidatii sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja. Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru evenimentul Angajatori de TOP.


Pentru mai multe detalii despre evenimentul Angajatori de TOP candidatii pot accesa sectiunea special creata pe www.hipo.ro
Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 13 aprilie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

 

Despre Catalyst Solutions
Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul Career Innovation Week, Consulting Days si Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

Autori

foto
CATALYST SOLUTIONS SRL