loader
3 noi modalitati prin care platforma Microsoft Teams faciliteaza munca angajatilor

3 noi modalitati prin care platforma Microsoft Teams faciliteaza munca angajatilor

Microsoft anunta astazi noi capabilitati ale platformei Teams care contribuie la optimizarea timpului si efortului angajatilor care au contact direct cu clientii pentru a creste eficienta la locul de munca.

 Cu ajutorul acestor noi capabilitati Teams, angajatii vor beneficia de o experienta ce poate fi personalizata, in functie de nevoile fiecaruia, pentru a eficientiza colaborarea si comunicarea in timpul deplasarii.

Astfel, sunt incluse noi caracteristici de tipul mobile-only care vor facilita munca angajatilor care au contact direct cu clientii, fiind incluse functiile de distribuire a locatiei si de smart camera, precum si capacitatea de a inregistra si partaja mesaje audio.

Teams contine acum o noua interfata organizata sub forma unui graf (Graph API) pentru aplicatia Shifts, care este prevazuta cu noi instrumente de gestionare a agendelor de lucru. Shifts este disponibila acum in Teams pentru toti clientii, iar noua interfata asigura integrarea intre sistemele Shifts si cele de planificare de tipul enterprise, permitand accesul la sistemele de gestionare a fortei de lucru pentru manageri si angajati, direct prin Teams.

Un alt nou instrument este Praise, care va fi lansat in primul trimestru al anului 2019 si care ofera managerilor si angajatilor o modalitate simpla de a recunoaste colegii, direct prin Teams, unde toata echipa este inclusa si poate beneficia de aceasta caracteristica.


Mai multe detalii despre noile capabilitati Teams si cum faciliteaza acestea munca angajatilor puteti gasi aici.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL