loader
#StaiInCasaSiCiteste!

#StaiInCasaSiCiteste!

Acces GRATUIT la editia digitala a Revistei CARIERE

Ca urmare a raspandirii epidemiei COVID19 si a instituirii starii de urgenta ce limiteaza circulatia persoanelor, redactia Revistei CARIERE a hotarat sa puna gratuit la dispozitia cititorilor sai editia digitala a publicatiei, incepand cu Martie 2020.

Este o forma de respect si de grija fata de integritatea oamenilor si fata de nevoia lor de a ramane conectati la subiecte care pot aduce un strop de inspiratie si orientare catre solutii, pentru a depasi mai usor situatia fara precedent in care ne aflam din punct de vedere profesional si uman.

In egala masura, o facem din nevoia de a pastra intacta relevanta muncii noastre jurnalistice, dar si de a ne pastra motivatia de a scrie in continuare.

Subiectele abordate de aici inainte vor fi adaptate contextului, iar editorii CARIERE vor cauta cele mai relevante idei de leadership, management si transformare personala exprimate de cei mai respectati specialisti din domeniu.

#StaiAcasa! E singurul mod in care poti impiedica raspandirea virusului si te poti proteja pe tine si familia ta.

#StaiInCasaSiCiteste insa, te pote ajuta sa ramai conectat, implicat si informat corect. Transforma izolarea in timp de calitate pentru tine!

#StaiInCasaSiCiteste editia digitala a Revistei CARIERE, ce poate fi accesata direct din site. Da clik AICI!

Authors

foto
REVISTA CARIERE