loader
Romania - Cresterea consumului si un mare potential pentru dezvoltare

Romania - Cresterea consumului si un mare potential pentru dezvoltare

Nestle Purina contribuie pentru o viata mai buna a animalelor de companie si a proprietarilor de animale de companie. "Animalul dumneavoastra, pasiunea noastra". Crezul nostru este ca animalele de companie si oamenii sunt mai bine impreuna.

Q: Conform statisticilor, consumatorii au mai multe venituri disponibile (ca urmare a unei reduceri de impozitare). Cum vede sectorul dumneavoastra afluxul de venit disponibil in Romania in 2016?


Diana Bejan: La Nestle Purina, animale de companie si oamenii care le iubesc sunt prioritatea noastra numarul unu. Proprietarii de animale de companie doresc cei mai bun pentru animalele de companie lor si noi le aducem cunostintele si expertiza noastra pentru a raspunde nevoilor lor.

In Romania, categoria de produse alimentare pentru animale de companie este inca intr-o faza in curs de dezvoltare si exista multe posibilitati de crestere. Chiar si asa, putem gasi deja toate segmentele specifice, de la Economic la produsele Super Premium si de la format multi-servire pana la format de servire unica, semnele unei piete mature.

Proprietarii de animale de companie din Romania iubesc animalele lor foarte mult si care cauta produse de inalta calitate. Ei sunt in cautarea produselor cu cele mai recente inovatii in hrana pentru animale de companie, bazate pe o cercetare sigura.

Anul trecut, Romania a avut un mediu economic favorabil, prin urmare, politicile fiscale si rezultatele economice bune au crescut consumul in mai multe categorii.

Am inregistrat aceeasi tendinta in hrana animalelor de companie. In acest context, proprietarii de animale de companie au inceput sa ofere mai mult si mai bine animalelor de companie.

Nestle Purina este intotdeauna aici pentru ele, cu solutii inovatoare. In ultimii doi ani, am lansat 18 produse noi si relansat patru, din portofoliul nostru total de sapte marci.

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.
 

Autori

foto
NESTLE ROMANIA SRL
foto
DIANA BEJAN