loader
Noile tehnologii in stomatologie sunt create cu medicul in minte si pacientul in inima

Noile tehnologii in stomatologie sunt create cu medicul in minte si pacientul in inima

Interviu cu dr. Oana Taban, CEO si fondator DENT ESTET si Cristian Taban, director executiv, DENT ESTET

Stomatologia moderna nu are nicio legatura cu ceea ce se intampla in domeniu cu ani in urma, iar schimbarile vor continua. Folosim ultimele inovatii pentru ca stim ca acesta este viitorul stomatologiei.

Q: Ne apropiem de finalul anului 2021, iar lumea se afla in continuare sub provocarea Covid-19. Ce s-a schimbat pentru DENT ESTET in 2021 fata de 2020?

Dr. Oana Taban: Clinicile DENT ESTET respecta cele mai inalte standarde de siguranta si igiena de 22 de ani. Pentru noi, sanatatea pacientului si a personalului este esentiala. Exista situatii in care lucram cu pacienti cu afectiuni cronice sau sisteme imunitare compromise, astfel ca pentru noi protocolul de siguranta a fost intotdeauna un etalon al calitatii serviciilor oferite.

Anul 2020 a insemnat o evidentiere a acestui aspect al activitatii noastre; iar romanii, constienti ca problemele dentare pot avea un impact major asupra sanatatii generale, si-au indreptat atentia catre clinicile stomatologice care le-au oferit incredere prin implementarea unor masuri suplimentare de siguranta. Pacientii nostri au inteles rapid ca este mai bine sa previi decat sa tratezi si nu si-au amanat tratamentele, indiferent de situatia epidemiologica. Imediat dupa deschiderea oficiala a clinicilor stomatologice, din 15 mai 2020, pacientii DENT ESTET au revenit in clinici pentru a-si finaliza planurile de tratament. Si acest lucru s-a reflectat in rezultatele noastre financiare din anul 2021.

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici sau in documentul de mai jos:

Autori

foto
DENT ESTET CLINIC S.A.