loader
Investitiile raman un factor cheie

Investitiile raman un factor cheie

,Noua normalitate' in Romania, precum si in alte tari UE, va fi caracterizata de o abordare a investitiilor mai prudenta, cu o focalizare clara pe optimizarea resurselor.

1. Este 2014 anul in care ,uitam' despre criza economica si incepem un nou ciclu de crestere economica? Care este parerea dumneavoastra personala despre evolutia economiei romanesti in 2014 si mai departe?   

Sunt optimist in privinta evolutiei economiei romanesti. Din pozitia de lider al pietei mondiale de curierat expres international, ne consideram - prin prisma parteneriatului nostru cu peste 5.000 de clienti si organizatii - un bun barometru al tendintelor economice din tara. Este un semn bun faptul ca in prezent inregistram o crestere cu un surplus de 10%. Din punctul nostru de vedere, este clar ca marea majoritate a investitorilor straini importanti din Romania este satisfacuta cu performanta operatorilor lor romani; acest lucru este atestat si de numarul considerabil de proiecte de expansiune care sunt in curs de dezvoltare pe intreg teritoriul Romaniei.    

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL