loader
IBM ajuta clientii sa identifice, sa previna si sa combata atacurile digitale

IBM ajuta clientii sa identifice, sa previna si sa combata atacurile digitale

IBM ajuta mii de clienti sa adreseze provocarile generate de garantarea sigurantei oamenilor, a datelor, a aplicatiilor si infrastructurii.

Valeriu Nistor: In era digitala, volumele mari de date sunt generate cu viteze mari de o varietate mare de surse de informatii. Pentru a combate fraudele si atacurile cibernetice intr-o maniera eficienta in ceea ce priveste costurile si implementarea, IBM a introdus recent un nou software complex de securitate si servicii pentru a ajuta organizatiile sa-si protejeze datele importante intr-un mediu in care pericolele persistente, atacurile de tip zero-day, incalcarile de securitate si impactul financiar al acestora asupra organizatiilor sunt intr-o continua crestere. Prin analize comportamentale si o expertiza profunda in cercetare, IBM poate ajuta organizatiile sa opreasca atacatorii din exploatarea acestor vulnerabilitati.

 

Potrivit unor studii desfasurate de Institutul Ponemon, costul mediu al unei incalcari de securitate a datelor a crescut cu 15 procente la nivel global, atingand o medie de 3,5 mil. USD. Majoritatea companiilor care au participat la studiu spun ca atacurile informatice cu tinta fixa reprezinta cel mai mare pericol, costandu-le in medie 9,4 mil. USD, aceasta luand in considerare doar echitatea brandului.

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.

Autori

foto
IBM ROMANIA SRL