loader
Garanti BBVA imbratiseaza sinergia tehnologiei si expertizei umane

Garanti BBVA imbratiseaza sinergia tehnologiei si expertizei umane

Interviu cu Mustafa Tiftikcioglu, CEO, Garanti BBVA Romania

Q: Privind in perspectiva, care sunt prioritatile strategice cheie pentru Garanti BBVA in ceea ce priveste cresterea si extinderea viitoare si cum intentioneaza banca sa valorifice oportunitatile emergente pe piata din Romania?

Mr. Mustafa Tiftikcioglu: Anii trecuti au fost o perioada remarcabila pentru Grupul Garanti BBVA, marcata de realizari semnificative care subliniaza angajamentul nostru neclintit fata de excelenta, dedicarea clientilor si mediul de afaceri din Romania. In 2023, anul care marcheaza cea de-a 25-a aniversare pe piata, ramanem neclintiti in misiunea noastra de a crea oportunitati pentru clientii nostri.

Planurile noastre de viitor sunt ambitioase, cu un accent deosebit pe transformarea core banking si un impuls continuu pentru digitalizare. Ne angajam intr-un proiect ambitios de revizuire a infrastructurii noastre bancare in intregime pentru a oferi clientilor nostri produse si servicii digitale imbunatatite.

In paralel cu acest efort de transformare, vom persista in diversificarea portofoliului nostru de produse, inclusiv imprumuturi, depozite si alte oferte, concentrandu-ne pe optiuni durabile si avantajoase pentru persoane fizice si afaceri.

Angajamentul nostru de a dezvolta expertiza bancara a colegilor nostri ramane neclintit, asigurandu-ne ca acestia continua sa ofere clientilor nostri solutii personalizate si practice.

In plus, Garanti BBVA a stabilit sustenabilitatea drept una dintre cele cinci prioritati strategice ale noastre incepand cu 2020. Acest lucru reflecta rolul nostru de contributor semnificativ la dezvoltarea economica si sociala inclusiva, responsabila cu mediul inconjurator. Factorii ESG se afla in centrul strategiei noastre de crestere, facandu-ne un jucator cheie in tranzitia catre o economie mai ecologica.

In calitate de banca, nu oferim doar sprijin financiar pentru o economie durabila, ci si impartasim cunostintele noastre, promovam colaborarile cu partile interesate externe si ne valorificam influenta pentru a creste gradul de constientizare si a obtine rezultate in promovarea dezvoltarii durabile.

Pe scurt, privind in perspectiva, ne angajam sa construim pe aceste realizari in anii urmatori, pe masura ce ne adaptam si ne extindem ca raspuns la nevoile in evolutie ale partilor interesate.

 

Aici puteti citi interviul complet cu Mustafa Tiftikcioglu, CEO, Garanti BBVA Romania.

 

Gasiti interviul complet si in documentul de mai jos:

Autori

foto
GARANTI BBVA ROMANIA