loader
Ascensiunea „Prosumer-ului“ – Un trend creat de tehnologie

Ascensiunea „Prosumer-ului“ – Un trend creat de tehnologie

Interviu MCR: Marius Persinaru, Country Manager Romania and Republic of Moldova, Schneider Electric

I: Domnule Persinaru, intrucat intreaga dvs. cariera este legata de inovatie si tehnologie, cum a fost 2017 in termeni de inovatie si tehnologie pentru Schneider Electric Romania si Moldova?

 

Marius Persinaru: De cand m-am alaturat companiei Schneider Electric, obiectivul meu a fost promovarea unor solutii de crestere durabila si de eficienta energetica. Cred cu tarie ca, avand in vedere impactul asupra mediului al intreprinderilor, cererea pentru orase inteligente si cladiri inteligente creste, iar eficienta energetica va deveni o componenta integrala a acestor evolutii. Cu o tendinta sporita a consumului de energie, vom ajunge sa consumam mult mai mult decat putem produce in mod rezonabil, daca nu incepem sa o gestionam corect.

 

Am lansat EcoStruxure, arhitectura integrata, care permite un control mai bun al sistemului si un nivel mai ridicat de eficienta energetica. Acest sistem de automatizare si control se concentreaza pe mai multe domenii cheie: cladiri, instalatii si masini, retele, energie si IT. Ne-am concentrat o mare parte din eforturile noastre asupra dezvoltarii EcoStruxure pentru a ajuta mai multe domenii de activitate.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL