loader
Adoptia de cloud creste rapid

Adoptia de cloud creste rapid

Interviu MCR: Victor Maghiari, Oracle Digital Director, Central Europe

I: Oracle a fost intotdeauna un furnizor gigantic de software si nu numai, care pare ca a facut o promisiune clientilor sai: indiferent de ce face competitia, noi o facem mai bine. În acest sens, cum a fost 2017 pentru compania dvs. si care sunt asteptarile pentru anul 2018?

 

Victor Maghiari: În ultimii ani, Oracle s-a straduit sa fie compania de cloud cu cea mai rapida crestere din lume. Cand privim acest lucru in cifre, putem remarca faptul ca Oracle a generat  venituri non-GAAP de 4.7 miliarde de dolari din cloud in FY17, iar veniturile totale din cloud au crescut cu 51% in prima jumatate a anului trecut, pana la 1.5 miliarde de dolari.

 

Oracle Cloud livreaza peste 1.000 de aplicatii SaaS si 50 de servicii PaaS si IaaS la nivel de intreprindere clientilor din intreaga lume, sustinand peste 60 de miliarde de tranzactii in fiecare zi. Oracle are mai mult de 28.000 de clienti PaaS si IaaS in peste 50 de servicii, 5 000 de clienti Fusion ERP si 12.000 de clienti NetSuite ERP in Oracle Cloud. De 30 de ori mai multi clienti ERP decat Wokday.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

Autori

foto
ORACLE ROMANIA SRL