loader
Valoria sustine recalibrarea companiilor la noul context de afaceri

Valoria sustine recalibrarea companiilor la noul context de afaceri

Pe fondul acestei evidente incertitudini, companiile si angajatii au avut, si au in continuare, nevoie de claritate si de increderea ca pot sa-si atinga potentialul

Valoria, companie ce ofera servicii de training, consultanta si executive coaching, contribuie la recalibrarea si revenirea companiilor din criza printr-un instrument de diagnoza rapida dar si prin pregatirea pro-bono a echipelor acestora.

In urma cu 3 luni mediul de afaceri s-a trezit in fata unei crize fara precendent. Din cauza restrictiilor impuse prin ordinele militare, multe dintre companii si-au suspendat activitatea, au trimis angajatii in somaj tehnic, au renegociat chirii si salarii, au redus numarul orelor de incadrare, au apelat la ajutoare venite din partea statului.

Intr-o disperata nevoie de solutii la aceasta situatie fara precendent, companii cu traditie din Romania si-au inchis rapid activitatea. Industrii precum HORECA sau turism au devenit nerelevante. Angajatii firmelor care si-au suspendat activitatea au trait experienta somajului tehnic. Perspectiva recalificarii pentru a fi relevanti in noul context de business parea, pentru ei, imposibila.

Pe fondul acestei evidente incertitudini, companiile si angajatii au avut, si au in continuare, nevoie de claritate si de increderea ca pot sa-si atinga potentialul. Astfel, expertiza Valoria in change management, instrumente de diagnoza, resurse umane, marketing si vanzari a furnizat incredere in viitorul de crestere al companiilor”, spune Elena Badea, Managing Director.

Intr-un mod asumat si constienti de rolul important pe care o companie de training, consultanta si executive  coaching il are pentru instruirea angajatilor, formarea echipelor si cresterea companiilor, consultantii Valoria si-au oferit voluntar serviciile companiilor din Romania. Rezultatul? 80 ore mentorat de afaceri, 32 de cursuri online cu un total de 128 de ore livrate, 3 comunitati online initiate in aceasta perioada pentru a raspunde intrebarilor specifice ale managerilor si antreprenorilor, 15 sinteze cu resurse relevante pentru revenirea in activitate a companiilor. Recent Valoria a lansat pe site-ul companiei un chestionar de diagnoza gratuita cu privire la nivelul de pregatire al companiilor pentru perioada post lockdown.

Toate acestea au fost pregatite si livrate pro bono de consultantii Valoria. Ghidati de misiunea companiei de a transforma potentialul oamenilor in valoare, acestia s-au implicat in initiativa de sprijinire a companiilor pe baza experientei cumulate de zeci de ani in industrii precum banking, asigurari, IT, productie industriala, mass-media, automotive, farma, FMCG.

Despre Valoria

Valoria Business Solutions este o companie de consultanta, training, si coaching. Misiunea companiei este aceea de a transforma in valoare potentialul echipelor si organizatiilor. Competenta, increderea, inovatia si pasiunea sunt valorile pe care le sustinem prin tot ceea ce facem. Credem in oameni si in aspiratia lor de implinire personala si profesionala si in dorinta lor de a-si accelera potentialul. Aflati mai multe despre noi pe: www.valoria.ro.

Autori

foto
VALORIA BUSINESS SOLUTIONS SRL