loader
Schneider Electric - recunoscut ca lider in crearea software-ului de management al energiei

Schneider Electric - recunoscut ca lider in crearea software-ului de management al energiei

Aceasta recunoastere evidentiaza capabilitatile si solutiile complexe ale Schneider Electric si abordarea progresiva a integrarii sistemelor

Schneider Electric a obtinut titlul de lider in clasamentul recent „Green Quadrant: Energy Management Software 2023” al Verdantix. Aceasta recunoastere evidentiaza capabilitatile si solutiile complexe ale Schneider Electric si abordarea progresiva a integrarii sistemelor.

Crizele energetice si climatice globale au generat un interes crescut pentru software-ul de management al energiei, deoarece organizatiile cauta in mod activ solutii pentru a aborda volatilitatea preturilor la energie si pentru a accelera decarbonizarea cladirilor si a altor facilitati. Recunoscand aceasta nevoie presanta, raportul Verdantix, primul de acest fel al firmei de cercetare si consultanta, raspunde cererii tot mai mari din partea directorilor din domeniul imobiliar si de management al cladirilor pentru informatii despre solutii de management energetic de inalta calitate.

Cladirile genereaza 37% din emisiile globale de carbon, 26% fiind atribuite consumului de energie al acestora, potrivit raportului IEA Tracking Clean Energy Progress. Cu solutiile digitale care ofera cea mai rapida cale catre net zero, organizatiile care acorda prioritate eficientei pot face progrese semnificative in abordarea crizei climatice si energetice, realizand in acelasi timp economii substantiale de costuri.

Observand o tendinta in crestere a companiilor care doresc sa se orienteze catre furnizori care ofera solutii holistice, Verdantix a analizat 15 furnizori de solutii de management al energiei din intreaga lume.

Platforma EcoStruxure de la Schneider Electric a obtinut cel mai mare punctaj atat in ceea ce priveste capacitatile, cat si ca dinamica in acest raport Green Quadrant, datorita ofertei sale cuprinzatoare”, a declarat Harry Wilson, analist in industrie si autor principal al raportului. „Solutia ofera o modalitate eficienta de management al energiei end-to-end, ajutand clientii in parcursul lor catre net zero.”

Verdantix a evidentiat expertiza tehnologica a Schneider Electric si capacitatea companiei de a oferi pachete cuprinzatoare care capteaza si combina date atat din solutiile de management al cladirilor, cat si din solutiile de gestionare a energiei si transformand aceste date in informatii utile pentru clienti. Raportul a evaluat mai multe produse Schneider Electric, inclusiv EcoStruxure Building Advisor, EcoStruxure Building Operation, EcoStruxure Microgrid Advisor, EcoStruxure Power Advisor, EcoStruxure Power Monitoring Expert si EcoStruxure Resource Advisor

Raportul complet poate fi gasit aici.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL