loader
Schneider Electric prezinta „Parteneriatele Viitorului”, o colaborare simplificata, deschisa si tot mai puternic digitalizata

Schneider Electric prezinta „Parteneriatele Viitorului”, o colaborare simplificata, deschisa si tot mai puternic digitalizata

In incercarea de a consolida eforturile globale de proiectare a unei lumi electrice mai rezistente si mai sustenabile, Schneider Electric este pregatit sa prezinte inovatii de gestionare a energiei si programe partenere unice

• Asigura cresterea activitatilor de business prin transferuri de cunostinte, prin colaborare si prin produse inovatoare, digitale si conectate nativ

• Sprijina transformarea digitala, permitand sustenabilitatea si eficienta in noua lume electrica

• Dezvaluie urmatoarea generatie de produse pentru managementul energiei, inclusiv tablourile BlokSeT™ si Okken™ LV, dar si noul sistem imbunatatit TeSys™ Giga

• Creste puterea EcoStruxure™ pentru protejarea industriei critice, a cladirilor si a infrastructurilor impotriva daunelor cauzate de scurtcircuite, defecte la sol sau defecte de suprasarcina

In incercarea de a consolida eforturile globale de proiectare a unei lumi electrice mai rezistente si mai sustenabile, Schneider Electric, liderul transformarii digitale a managementului si automatizarii energiei, este pregatit sa prezinte inovatii de gestionare a energiei si programe partenere unice.

Pentru a aborda problema urgenta la nivel global a schimbarilor climatice si a celor mai importante provocari din secolul 21, in ceea ce priveste accelerarea tranzitiei energetice si cresterea cererii de energie, Schneider Electric a lansat „Parteneriatele viitorului”. Compania se angajeaza sa permita o recuperare ecologica, sustinand in acelasi timp mega tendintele de digitalizare in masa, o mai puterni-ca electrificare, impreuna cu rolul in crestere al produselor digitale si al software-urilor conectate nativ, in incercarea de a asigura sustenabilitatea si eficienta energetica.

Schneider numeste aceasta viziune Electricity 4.0. „All-Electric, All Digital New Electric World”. Pe masura ce solutiile electrice si digitale devin din ce in ce mai complexe, Schneider isi propune sa ofere retelei sale de parteneri produse de calitate, concepute la cerere, utile si simplificate, comple-tate cu conectivitate nativa si contribuind la realizarea obiectivelor de siguranta in materie de energie electrica si sustenabilitate.

Pe masura ce lumea noastra se digitalizeaza, cladirile mari, instalatiile critice si infrastructura devin din ce in ce mai dependente de energie fiabila, neintrerupta”, a declarat Nadege Petit, Executive Vice President, Power Products Division, Schneider Electric. „Cu toate acestea, problemele legate de energie sunt din ce in ce mai frecvente. Intrucat retelele electrice din interiorul cladirilor devin tot mai complexe, pe fondul exploziei IoT, a datelor si a numarului de dispozitive inteligente - fiabilitatea si dis-ponibilitatea energiei nu sunt negociabile. Defectiunile electrice si timpul de nefunctionare neplanificat pot fi atat riscante, cat si costisitoare, ducand la defectiuni in operatiunile industriale si in cladiri. Noile noastre solutii de siguranta electrica, fiabilitate si conectivitate sunt concepute pentru a dota clientii si partenerii cu tehnologie inteligenta fiabila, capabila nu numai sa anticipeze, ci si sa protejeze proactiv infrastructura si echipamentele critice de pericolele produse de defectiunile electrice.”

Digitalizarea sporita si inovatia din industrie, aduc solutii simplificate, cat si cursuri de formare  pentru    partenerii companiei. Acestia pot sa colaboreze deschis unul cu celalalt, sa impartaseasca si sa in-vete in beneficiul reciproc si, prin extensie, in beneficiul clientilor lor. Cu peste 650.000 de membri, 300 de aplicatii si peste 100 de comunitati, ecosistemul deschis Schneider Electric este o resursa complexa pentru toti jucatorii implicati, ce permite colaborarea cu alti producatori si colegi din acest domeniu, accesul la un portofoliu de tehnologii de ultima generatie, posibilitatea de a fi la curent cu evolutia rapida a pietelor pentru a contribui la generarea de noi oportunitati de vanzare.

Solutii deschise si simplificate

Schneider Electric ofera solutii digitale si produse conectate menite sa obtina rezultate semnificative pentru parteneri. Acestea aduc siguranta, fiabilitate si conectivitate de top, pentru segmente critice din industrie, cladiri si infrastructura:

Noul sistem TeSys™ Giga ofera conectivitate digitala nativa si este sustinut de 56 de bre-vete noi de inventie. Usor de instalat si de utilizat, aceste inovatii ofera conectivitate nativa la cloud, siguranta sporita si monitorizare in timp real.

Tabloul de comanda activ de joasa tensiune PrismaSeT™ este primul produs din industrie care are conectivitate cloud incorporata, oferind acces instant la un sistem de alarma inteli-gent, analize ale consumului de energie, tendinte si planuri de intretinere preventiva.

Intreruptoarele automate cu carcasa solida ComPacT™ de noua generatie au un design nou, fiind adaptate pentru excelenta operationala, cat si  pentru simplificarea semnificativa a activitatilor de intretinere.

Noile tablouri de distributie BlokSeT™ si Okken™ LV au primit un design nou, ergonomic. Conectivitatea fara fir pregatita pentru IoT inseamna acces rapid si usor oriunde, oricand. Odata cu lansarea, Schneider isi reafirma angajamentul de a oferi solutii digitale deschise si usor de implementat, pentru a stimula sustenabilitatea si eficienta, permitand colaborari la    nivelul industriei si parteneriate in Noua Lume Electrica. Noile programe ajuta la intarirea pozitiei partenerilor nostri in lumea solutiilor conectate si stimuleaza inovatia din industrie.

EcoStruxure™ Power protejeaza infrastructura critica

Aceste inovatii sunt reunite in cadrul EcoStruxure™ Power – o arhitectura si o platforma cuprinza-toare, deschisa, compatibila cu IoT, care simplifica si digitalizeaza sistemele de distributie electrica pentru a permite operatiuni de instalare mai durabile, sustenabile si eficiente, prin indeplinirea obiec-tivelor fundamentale ale distributiei de energie: siguranta electrica, disponibilitate a energiei, efi-cienta operationala si energetica, plus securitate cibernetica.

Mai mult, EcoStruxure™ Power este conceput pentru a optimiza investitiile in solutiile inteligente pe parcursul fazelor de proiectare, construire si punere in functiune a proiectelor, minimizand riscurile si costurile, sporind in acelasi timp eficienta. Nu numai ca permite o mai buna integrare a energiei curate, consolidand rezilienta retelei si a infrastructurii cheie, dar ajuta, de asemenea, la evitarea intreruperilor de functionare, la momentul la care lumea incepe sa beneficieze de puterea energiei sustenabile Electricity 4.0. Potrivit cercetarilor din industrie, costul mediu al timpului de nefunctionare in spitale este de 8.662 dolari pe minut, in timp ce 98% dintre organizatii spun ca o ora de nefunctionare costa peste 100.000 de dolari. Cu EcoStruxure™, economiile medii posibile includ 35% din timpul dedicat de specialistii in inginerie, 24% din economiile de consum de energie si 20% din optimizarea amprentei de CO2.

Astazi, EcoStruxure™ acopera 500.000 de site-uri la nivel global, conectand aproximativ 45.000 de dezvoltatori si integratori de sistem, 3.000 de utilitati si 650.000 de furnizori de servicii si parteneri, formand o comunitate.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente,  este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!   

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL