loader
Schneider Electric modernizeaza solutiile de management al motoarelor

Schneider Electric modernizeaza solutiile de management al motoarelor

Imbunatatirea eficientei procesului, a functionarii sau a motorului se traduce prin cresterea productivitatii, a sustenabilitatii si fiabilitatii

• Abordarea holistica a solutiei de management al motoarelor imbunatateste eficienta si economiseste costurile pentru tablotieri, manageri de unitati, constructori de masini si antreprenori

• Noul cadru reduce timpul si riscul de proiectare si faciliteaza selectarea si operarea aplicatiilor de motoare pe retelele industriale

Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, si-a modernizat solutiile de management al motoarelor. Abordarea sa holistica ofera acum optimizarea performantei, un randament imbunatatit al investitiei si eficienta si sustenabilitate in intreaga fabrica.

Motoarele sunt active critice, in centrul tuturor operatiunilor industriale. In medie, acestea consuma intre 60-95% din energia electrica dintr-o centrala. Imbunatatirea eficientei procesului, a functionarii sau a motorului se traduce prin cresterea productivitatii, a sustenabilitatii si fiabilitatii. Solutiile de management al motoarelor Schneider Electric permit cresterea eficientei de la proiectarea si constructia instalatiei, pana la operare si mentenanta prin unificarea digitala a sistemelor de management al energiei si automatizarii.

Noul portofoliu cuprinzator de oferte, care include si AltivarTM Soft Starter ATS 480, nu se limiteaza la controlul si protectia motorului. Aceasta oferta all-in-one ofera noi niveluri de eficienta in intreaga fabrica, extinzandu-se asupra cheltuielilor totale de capital pentru instalatii (CAPEX) si cheltuielilor operationale (OPEX). Solutia incorporeaza, de asemenea, expertiza in domeniu a Schneider Electric, care isi adapteaza arhitectura in functie de piata specifica si provocarile acesteia. Acest lucru creeaza o aplicatie cu capacitati mai mari de proiectare electrica si simulare, precum si cu instrumente digitale dedicate.

Folosind solutiile de management al motoarelor Schneider Electric, clientii se pot astepta la:

• 40% timp economisit la selectie si cotare

• 25% timp economisit la instalare

• Reducere de 50% a timpului de oprire a motorului

• 40% optimizare a costurilor pentru managementul controlului motorului

• Economii de energie de 50% (peste demaroarele cu linie directa)

Altivar™ Soft Starter ATS480

Altivar™ Soft Starter ATS480 face parte din noua oferta de management al motoarelor, marcand urmatoarea evolutie a softstarter-ului, care tine cont de digitalizare. ATS480 reduce timpul si costurile de inginerie prin simplificarea selectiei si optimizarea arhitecturii distributiei de energie si a fabricii, dar si prin securizarea operatiunilor cu cele mai bune practici de securitate cibernetica, identificarea si remedierea digitala a problemelor si furnizarea de asistenta constanta.

ATS480 este proiectat pentru a aborda procesele si infrastructurile, simplificand executia proiectelor si maximizand disponibilitatea aplicatiilor, chiar si in cele mai solicitante medii. Se bazeaza pe complexitatea dovedita si performanta de pornire/oprire, extinzand durata de viata a echipamentului ATS48 si pastrand investitia dumneavoastra initiala prin reutilizarea designului actual.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL