loader
Schneider Electric lanseaza un serviciu de consultanta si implementare pentru transformarea digitala industriala

Schneider Electric lanseaza un serviciu de consultanta si implementare pentru transformarea digitala industriala

Bazate pe o metodologie dovedita si scalabila pentru digitalizarea industriala eficienta, serviciile includ etape de cercetare, diagnosticare, strategie, proiectare si implementare

Schneider Electric a lansat noile servicii de transformare digitala industriala, in cadrul celui de-al 27-lea Forum anual ARC Industry Leadership, care are loc la Orlando, Florida, in perioada 6-9 februarie. Serviciul global specializat este menit sa ajute marile companii industriale sa realizeze o transformare digitala end-to-end, pregatita pentru viitor, inovatoare, sustenabila si eficienta.

Bazate pe o metodologie dovedita si scalabila pentru digitalizarea industriala eficienta, serviciile includ etape de cercetare, diagnosticare, strategie, proiectare si implementare. Companiile industriale se pot baza acum pe expertiza profunda a Schneider Electric in domeniul industrial si energetic, sustinuta de suita sa de capabilitati software industriale, pentru a obtine un impact demonstrabil intr-o serie de obiective, inclusiv:

• eficienta operationala si sustinerea abilitatilor fortei de munca,

• sustenabilitate si eficienta energetica,

• optimizarea activelor,

• securitate cibernetica.

Din cercetarile noastre rezulta ca aproximativ 83% dintre utilizatorii finali si OEM-uri avanseaza in procesul de transformare digitala, dar doar aproximativ 7% simt ca au finalizat procesul. Prin urmare, este esential ca utilizatorii finali si OEM sa ia in considerare utilizarea serviciilor de transformare digitala, cum ar fi cele oferite de Schneider Electric, pentru a accelera procesul si pentru a obtine mai rapid beneficii financiare, reducand si timpul irosit in perioadele de nefunctionare neplanificate”, a spus Craig Resnick, Vice President, Consulting la ARC Advisory Group.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL