loader
Reff & Asociatii il promoveaza in rolul de Partener pe Cristi Secrieru, avocat specializat in litigii

Reff & Asociatii il promoveaza in rolul de Partener pe Cristi Secrieru, avocat specializat in litigii

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, il promoveaza pe Cristi Secrieru, avocat specializat in litigii, in rolul de partener, ajungand astfel la o echipa de management formata din sapte parteneri.

Cristi Secrieru s-a alaturat echipei Reff & Asociatii in 2015, ca Senior Associate, si este licentiat in drept la Universitatea Bucuresti. El are peste 15 ani de experienta in litigii administrative, fiscale, comerciale si in arbitraj, lucrand cu companii din toate industriile.

„Cristi este unul dintre cei mai buni experti din Romania in litigii administrative si fiscale si arbitraj, iar aceasta promovare vine ca un pas firesc in dezvoltarea lui si a practicii noastre de litigii. Pe langa faptul ca facem parte din practica globala Deloitte Legal, cu 2.500 de avocati in peste 80 de tari, suntem, de asemenea, una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania. Prin ritmul sustinut in care Reff & Asociatii a crescut in ultimii zece ani, am urmarit atat asigurarea abilitatii de a ne asista clientii in proiecte de mare anvergura, care necesita resurse considerabile si un grad inalt de specializare, cat si asigurarea continua a unor oportunitati reale de dezvoltare in cariera pentru membrii echipei noastre. Este o mare satisfactie sa anuntam alaturarea unui nou membru in grupul nostru de management. Suntem acum sapte parteneri in Reff & Asociatii, dedicati filosofiei noastre comune de crestere si de calitate, in beneficiul clientilor si al echipei”, a declarat Andrei Burz-Pinzaru, Managing Partner la Reff & Asociatii, societate de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal.

„Practica de litigii numara acum 17 membri, implicati in proiecte multidisciplinare din zona disputelor fiscale, administrative, comerciale si arbitraj. Ne concentram eforturile pe diversificarea produselor noastre astfel incat sa acoperim cu succes cele mai sofisticate cerinte din partea clientilor. Din perspectiva echipei, adaugam permanent valente noi, prin recrutarea de avocati de calibru care adauga creativitate si inovatie in proiectele la care lucram pentru clientii nostri, cel mai frecvent proiecte sau litigii cu complexitate ridicata si adesea cu componenta transfrontaliera, sau proiecte cu caracter social, in care ne implicam atunci cand acestea sunt in rezonanta cu principiile organizatiei noastre”, a declarat Andreea Artenie, Partener la Reff & Asociatii si liderul practicii de litigii.

Autori

foto
SOCIETATEA CIVILA DE AVOCATI REF SI ASOCIATII