loader
Ramona Jurubita a fost reconfirmata in functia de Country Managing Partner al KPMG in Romania si Moldova

Ramona Jurubita a fost reconfirmata in functia de Country Managing Partner al KPMG in Romania si Moldova

Ramona a fost nominalizata si aleasa in functia de Country Managing Partner al KPMG in Romania si Moldova in 2018

KPMG in Romania a anuntat astazi realegerea Ramonei Jurubita pentru un al doilea mandat de trei ani, in functia de Country Managing Partner al KPMG in Romania si Moldova. Ramona va continua sa coordoneze activitatile firmei, oferind clientilor servicii de Audit, Consultanta Fiscala, Legal si Consultanta in Afaceri. Ca membru in Consiliul de Administratie al KPMG in Europa Centrala si de Est (KPMG CEE), Ramona are un rol esential in dezvoltarea strategiei la nivel regional si in coordonarea proiectelor multi-nationale.

O prioritate in al doilea mandat al Ramonei va fi avansarea agendei ESG (Mediu, Social, Guvernanta) a KPMG in Romania si Moldova, asa cum este prevazuta in strategia ESG a firmei. Strategia defineste obiectivele companiei de adoptare a unui rol pozitiv in societate, ajutand, in acelasi timp, clientii si comunitatea de afaceri intr-o abordare similara. Planul ESG este o parte din strategia globala ESG a firmelor membre KPMG, iar Ramona sustine acest plan la nivel regional prin pozitia in Consiliul Director al KPMG Europa Centrala si de Est (KPMG CEE).

De la numirea ei in pozitia de Country Managing Partner in 2018, KPMG in Romania s-a dezvoltat incontinuu, adaugand noi clienti si extinzand oferta de servicii si numarul de angajati, chiar si in contextul provocarilor din ultimii ani. Adaptabilitatea firmei si increderea de care se bucura au fost ingredientele de baza in succesul KPMG in Romania si Moldova. Aceste calitati vor continua sa consolideze pozitia KPMG in Romania si Moldova pe masura ce ne vom confrunta cu noile provocari ale contextului geopolitic si economic curent.

Ramona participa activ in activitatile de sustinere a mediului de afaceri pentru promovarea cresterii economice si imbunatatirea calitatii vietii in Romania si Moldova. Are un rol important in Consiliul Investitorilor Straini (CIS) si a indeplinit mandate de Presedinte si Vicepresedinte al organizatiei. In prezent, Ramona este membru in Consiliul CIS si Vicepresedinte.

Ramona afirma: “Sunt onorata de reconfirmarea in pozitia de Country Managing Partner, KPMG in Romania si Moldova. Sunt recunoscatoare echipei extraordinare din KPMG pentru tot ceea ce am construit impreuna si sunt increzatoare ca impreuna vom reusi sa navigam provocarile din perioada urmatoare fiind alaturi de clientii nostri si de comunitatile din jurul nostru!

Ramona a fost nominalizata si aleasa in functia de Country Managing Partner al KPMG in Romania si Moldova in 2018. Este al patrulea CMP al KPMG in Romania de la infiintarea firmei, in 1994, dupa Francois Gontard (1994-2001), Victor Kevehazi (2001-2007) si Serban Toader (2007-2018).

Despre KPMG

KPMG este o organizatie globala de firme independente de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Ne desfasuram activitatea in 145 de tari si aveam la finalul anului financiar 2021 aproape 236.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. Fiecare firma KPMG este din punct de vedere legal o entitate separata si distincta si se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privata engleza cu raspundere limitata la garantii. KPMG International Limited si entitatile sale nu ofera servicii pentru clienti.

 In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent dispunem de un numar de peste 1000 de profesionisti, atat cetateni romani, cat si straini.

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL