loader
METRO ROMANIA continua investitiile in economia locala si creeaza peste 200 noi locuri de munca in tara

METRO ROMANIA continua investitiile in economia locala si creeaza peste 200 noi locuri de munca in tara

Peste 200 locuri de munca sunt disponibile in perioada urmatoare in cadrul echipei METRO. Acestea vor beneficia de noi avantaje financiare din partea companiei

METRO, liderul comertului cu ridicata in Romania de peste 25 de ani, cauta permanent sa ofere cele mai bune solutii pentru crearea de conditii optime de munca angajatilor sai, venind constant cu solutii care sa raspunda nevoilor fiecarui membru din cadrul echipei METRO Romania.

Anul acesta, data de 1 august vine cu o crestere de 50% pentru tichetele de masa, valoarea acestora urmand sa fie de 30 lei, valoarea cea maxima reglementata de autoritati.  Ca Angajator de Top, METRO este atent la tot ce se petrece in viata economica, la nivelul inflatiei si reuseste intotdeauna sa identifice modalitatile si actiunile potrivite pentru a depasi orice provocari, fiind in permanenta colaborare cu partenerii de dialog social, Sindicatul National Solidaritatea.

Venitul mediu lunar pentru un lucrator polivalent (Consilier de Vanzari Senior) la METRO va fi de 5.300 Ron brut (aproximativ 3.300 Ron net) de la 1 august, pozitie pentru care METRO are deschise peste 100 posturi. Aceasta suma, care reprezinta venitul unui lucrator, include salariul, tichete de masa, bonus de vacanta, cupoane anuale de Paste si de Craciun, bonus trimestrial de performanta, spor de 50% pentru 5 zile lucrate in tura de noapte, precum si alte tipuri de bonusuri si sporuri conform Contractului Colectiv de Munca si a politicilor de compensatii si beneficii.

Pe langa aceste beneficii, METRO deruleaza in fiecare an, atat programe de dezvoltare a competentelor de leadership, a abilitatilor de vanzare si orientare catre clienti, cat si a competentelor functionale. Grija permanenta pentru siguranta oamenilor si continuitatea business-ului au determinat revizuirea salariala si a sistemului de bonus trimestrial, implementarea programului de asistenta pentru angajati – „Conteaza pe noi!”, acordarea bonusurilor de Craciun si de Paste si pentru copii cu ocazia zilei de 1 iunie.

Imbunatatirea constanta a pachetului salarial total oferit, reconfirma angajamentul METRO Romania de a-si sustine echipa cu pachete competitive de compensatii si beneficii pe piata muncii. Cu majorarea salariilor, a sporurilor, tichetelor si a schemei de bonusare avem o crestere de 15% fata de anul trecut, reprezentand in acelasi timp o recunoastere a eforturilor depuse an de an pentru atingerea obiectivelor.” - a declarat Rodica RAPCEA, Director Resurse Umane METRO Romania.

Printre beneficiile extra de care poate dispune un lucrator comercial din cadrul echipei METRO Romania se numara: tichete de masa si prima de vacanta; asigurare medicala privata; bonusuri de performanta; zile suplimentare de concediu pentru diverse ocazii; acces la consiliere psihologica, financiara si juridica pentru angajat si familia sa; prime de Sarbatori si pentru diferite ocazii (casatorie, nastere copil, deces); bonus de recomandare; reduceri la abonamente medicale si sportive; bonus de fidelitate.

METRO Romania isi consolideaza astfel pozitia de lider in randul angajatorilor din sectorul comertului cu ridicata si in primavara acestui an, fiind recunoscut ca Angajator de Top, certificare internationala acordata de catre institutul independent Top Employers din Olanda.

Despre METRO

METRO este o companie internationala de top cu sortimente alimentare si nealimentare, specializata in deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si cateringului (HoReCa), precum si ale comerciantilor independenti. In intreaga lume, METRO are aproximativ 17 milioane de clienti care pot alege daca sa faca cumparaturi intr-unul dintre magazinele de format mare, sa comande online si sa-si ridice achizitiile de la magazin sau sa le livreze. De asemenea, METRO sprijina competitivitatea antreprenorilor si a intreprinderilor independente cu solutii digitale si prin urmare, contribuie la diversitatea culturala in comert si industria ospitalitatii. Sustenabilitatea este un pilon cheie al afacerii METRO. METRO a fost listata in Dow Jones Sustainability Index timp de 8 ani consecutiv. Compania opereaza in peste 30 de tari si are peste 95.000 de angajati in intreaga lume. In anul financiar 2020/21, METRO a generat vanzari de 24,8 miliarde EUR. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.metroag.de.

Autori

foto
METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL