loader
Forvis Mazars redefineste industria serviciilor profesionale prin lansarea noii sale retele globale de 5 miliarde de dolari

Forvis Mazars redefineste industria serviciilor profesionale prin lansarea noii sale retele globale de 5 miliarde de dolari

Cea mai mare retea care a intrat in clasamentul global in ultimele decenii

Doua firme mari din industria serviciilor profesionale, Mazars, un parteneriat international care opereaza in peste 100 de tari si teritorii si FORVIS, o firma de top in Statele Unite, lanseaza astazi oficial o noua retea globala, Forvis Mazars.

Forvis Mazars, o retea globala in top 10*, este cea mai mare retea care a intrat in clasamentul global in ultimele decenii. Fiind o retea formata din doua companii, Forvis Mazars este unica pe piata si ofera agilitatea, capacitatea si acoperirea necesare pentru a sprijini clientii oriunde in lume isi desfasoara activitatea. Aceasta actiune strategica aduce o alegere sporita pe piata, servind interesul public.

Echipa de leadership

Reteaua este compusa din doi membri: Forvis Mazars, LLP in Statele Unite si Forvis Mazars Group SC, un parteneriat international care opereaza in peste 100 de tari si teritorii. Reteaua va fi administrata cu ajutorul unei structuri care include un consiliu de conducere al retelei globale, responsabil pentru a facilita colaborarea fara intreruperi si a asigura calitatea livrarii serviciilor clientilor la nivel global.

Consiliul retelei globale:

• Herve Helias va fi primul presedinte al Consiliului de conducere al retelei globale. De asemenea, Helias isi va continua mandatul in curs de desfasurare in calitate de presedinte al Comitetului executiv al Grupului Forvis Mazars Group, SC (fostul Mazars Group). Matt Snow, presedinte al Forvis Mazars, LLP (fosta FORVIS, LLP) va fi vicepresedinte al Consiliului de conducere al retelei globale.

• In Statele Unite, Tom Watson va continua sa fie CEO al Forvis Mazars, LLP (fosta FORVIS, LLP) si va face parte, de asemenea, din consiliul de conducere al retelei. Rob Pruitt, Fran Randall si Tim York de la Forvis Mazars, LLP vor face parte din Consiliul de conducere al retelei globale.

David Chaudat, Pascal Jauffret, Veronique Ryckaert si Phil Verity de la Forvis Mazars Group vor face parte din Consiliul de conducere al retelei globale.

Acest moment este foarte important pentru clientii, profesia si oamenii nostri. Mazars si Forvis lucreaza impreuna de peste 20 de ani si impartasesc angajamentul de a oferi o experienta exceptionala clientilor. Suntem bine pozitionati pentru a oferi excelenta pretutindeni, sub un singur brand global. Clientii vor beneficia de servicii consistente, de inalta calitate si cuprinzatoare la nivel mondial, iar noi ramanem agili si flexibili in raport cu nevoile lor specifice. Sunt extrem de mandru sa fiu primul presedinte al Consiliului de conducere al retelei globale. Lucrand impreuna, sunt increzator ca cele doua firme vor continua sa incurajeze echipa noastra sa ridice standardele de servicii pentru clienti, in timp ce vor aborda oportunitatile industriei pentru a sustine nevoile viitoare in pietele locale.”, a mentionat Helias.

Forvis Mazars se bazeaza pe angajamentul nostru de a ne asculta clientii, de a anticipa provocarile cu care acestia se confrunta si de a oferi o experienta de neegalat in tot ceea ce facem”, a declarat Watson. „Aceasta noua retea va debloca rapid noi oportunitati pentru clientii si oamenii nostri, iar ambele grupuri pot avea incredere ca luam decizii gandindu-ne la succesul lor pe termen lung.”

*Sursa: IAB World Network rankings 2023.

Pe baza veniturilor din 2023 ale Mazars, 2,8 miliarde de euro (3 miliarde de dolari), si FORVIS, 1,6 miliarde de euro (1,7 miliarde de dolari).

                                                                                                                   ###

Despre Forvis Mazars

Forvis Mazars este una dintre cele mai importante retele globale de servicii profesionale. Reteaua functioneaza sub un singur brand la nivel global, cu doar doi membri: Forvis Mazars LLP in Statele Unite si Forvis Mazars Group SC, un parteneriat integrat la nivel international care opereaza in peste 100 de tari si teritorii. Ambele firme membre au in comun angajamentul de a oferi o experienta de neegalat clientilor, oferind servicii de audit, fiscale si de consultanta in intreaga lume. Impreuna, ne propunem sa sprijinim clientii, oamenii, industria si comunitatile noastre sa creasca in continuare.

Forvis Mazars este numele de brand al retelei Forvis Mazars Global (Forvis Mazars Global Limited) si al celor doi membri independenti ai acesteia: Forvis Mazars LLP in Statele Unite si Forvis Mazars Group SC. Forvis Mazars Global Limited este o societate privata britanica cu raspundere limitata prin garantie si nu ofera servicii clientilor.

Vizitati forvismazars.com pentru a afla mai multe informatii.

Despre Forvis Mazars in Romania

In Romania, Forvis Mazars are o experienta de peste 29 de ani in audit, consultanta fiscala si financiara, outsourcing si sustenabilitate. Puterea noastra consta in oamenii cu care lucram – echipa locala cuprinde peste 370 de profesionisti.

Vizitati forvismazars.com/ro pentru a afla mai multe informatii.

Autori

foto
FORVIS MAZARS ROMANIA