loader

Cum sa castigi increderea clientilor?

Explozia comunicarii pe canale de tip social media face ca expresia „clientul nostru, stapanul nostru” sa aiba o relevanta cruciala pentru orice business.

Schimbul de informatii are loc in timp real, iar orice experienta negativa este amplificata prin sute de comentarii. Mai mult decat oricand, companiile au nevoie sa acorde atentie maxima relatiilor cu clientii si sa ofere acestora servicii de calitate. Orice alta abordare, dauneaza grav sanatatii, fie ca vorbim despre imagine sau despre venituri.

[#https://www.microsoft.com/ro-ro/business/customer-success-stories/#]

 

Folosind o aplicatie pentru gestiunea relatiilor cu clientii (CRM - Customer Relationship Management) o companie de servicii poate raspunde prompt la orice solicitare, fie ca este preluata automat de pe site sau prin telefon. Clientii noi sunt alocati unui responsabil, care va fi instiintat automat in acest sens, iar clientii deja existenti sunt identificati rapid, impreuna cu toate informatiile istorice: contracte, plati, garantii, termene etc. Solutia asigura proactivitatea angajatilor, acestia primesc alerte cu privire la expirarea unor contracte sau documente si pot informa clientii in timp util. intreaga documentatie aferenta activitatii va fi accesata centralizat, iar angajatii nu vor mai pierde timp cautand informatiile necesare. Orice detaliu, poate fi oferit clientului direct la telefon.

 

Prin utilizarea Microsoft Dynamics CRM, Electra Instal a reusit sa reduca simtitor timpul de raspuns la solicitarile clientilor. Anterior, angajatii obtineau informatiile necesare cautand manual prin zeci de documente, activitate consumatoare de timp, care facea ca documentatia necesara interventiilor sa fie pregatita cu o zi inainte. in plus, multumita raspunsurilor ferme si corecte, compania a reusit sa atinga o rata mult mai buna de extindere a contractelor de garantie. Practic, beneficiarii le-au acordat mai multa incredere. Cititi studiul de caz (https://www.microsoft.com/ro-ro/romania/business/studiu-de-caz/electra-instal-dynamics.aspx) despre cum a reusit Electra Instal sa castige increderea clientilor!
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL