loader

Ziua Agentului Imobiliar 2013 scoate in evidenta importanta colaborarii in industria imobiliara

Cel mai important eveniment imobiliar al anului a avut loc in data de 15 aprilie 2013, la Athenne Palace Hilton Hotel si a reunit aproximativ 200 specialisti din domeniul real-estate si oameni de afaceri din domenii conexe. Evenimentul s-a desfasurat sub sloganul “Obisnuieste-te sa imparti si cu altcineva”, mesaj ce indeamna la o colaborare mai stransa intre actorii pietei imobiliare.

In prima parte a evenimentului, reprezentanti ai pietei imobiliare au impartasit cele mai noi informatii si sfaturi profesionale in cadrul momentului denumit “Obisnuieste-te sa imparti si cu altcineva”.

 

• Ileana Preda, presedinte APAIR, a vorbit despre existenta unor tehnici specializate de cooperare intre agentii imobiliari si modele de colaborare preluate din piata imobiliara americana
• Adrian Sischin, director regional RE/MAX Romania, a descris instrumentele utilizate peste hotare care faciliteaza o stransa colaborare intre brokerii imobiliari
• Georgiana Sandu, director de vanzari Neocasa, a prezentat procedee de promovare a locuintelor noi
• Iulian Niculae, broker owner Victoria Consult, a subliniat importanta intelegerii nevoilor clientului pentru desfasurarea unei relatii de succes
• Costin Spinu, director executiv Imosuport, a vorbit despre unitatea in breasla imobiliara si posibilitatile de promovare si profesonalizare a meseriei de agent imobiliar
IMOPEDIA.ro a propus participantilor o sesiune de discutii interactive despre comunicare si inter-relationare cu clientii, precum si despre avantajele colaborarii pe termen lung intre agentii imobiliari. Momentul s-a desfasurat sub coordonarea actritei Dorotheea Petre, in cadrul sesiunii „Actor in viata ta...profesionala”.

 


„Nu am mai participat la astfel de eveniment, pentru mine a fost ceva inedit. Mi s-a parut o oportunitate pentru a vedea cum raspund oameni care nu sunt actori la genul acesta de tematica: actoria in viata profesionala. Talentul si indemanarea de care ai nevoie in meseria de actor se aplica in orice alta profesie, este vorba de dezvoltarea personala a fiecaruia. Le doresc agentilor imobiliari sa isi fixeze telul de a fi cei mai buni", a declarat Dorotheea Petre, in cadrul ZAI 2013.

 


Dragos Dragoteanu a reusit sa atraga atentia printr-un discurs motivational, denumit sugestiv „Liber sa fii lider!”. El a vorbit despre instrumente si metode de profesionalizare a agentului imobiliar.

 


Ami Grünberg, invitatul special al editiei de anul acesta, si-a aratat valoarea intr-un training extrem de antrenant. Informatiile impartasite de trainerul in business coaching au reusit sa capteze interesul publicului, pe toata durata prezentarii. Subiectele discutiei au vizat, in egala masura, relatia dintre agent si client, atentia acordata cerintelor clientului, dar si strategiile de adaptare a agentului la modificarile pietei. De asemenea, au fost prezentate, in mod interactiv, cele mai noi informatii privind instrumentele de comunicare si colaborare la care poate apela agentul imobiliar pentru a-si imbunatati activitatea pe termen lung si pentru a creste calitatea actului de negociere si de tranzactie.

 


„Mi se pare o idee excelenta sa se dedice si sa se organizeze anual o Zi a Agentului Imobiliar si cred ca este foarte important pentru piata sa existe astfel de momente. Un eveniment de genul acesta ofera participantilor ocazia sa aiba acces la informatii si cunostinte importante, dar le ofera si cadrul adecvat pentru networking si socializare, ceea ce ii ajuta sa isi dezvolte businessul. Nu in ultimul rand, un eveniment precum ZAI intareste „spiritul de echipa” dintre companiile si agentii imobiliari din Romania”, a declarat Ami Grünberg.

 

In cadrul evenimentului, IMOPEDIA.ro a lansat un videoclip inedit, realizat cu ajutorul casei de productie Spider, pe fundalul unei piese interpretate de trupa Taxi.

 

„Pentru al patrulea an consecutiv, Ziua Agentului Imobiliar, eveniment marca IMOPEDIA.ro, a reusit sa aduca un plus de valoarea pietei imobiliare romanesti si sa contribuie la profesionalizarea agentilor. Doresc sa le multumesc tuturor participantilor pentru ca au contribuit la crearea unui eveniment de marca, care a oferit agentilor imobiliari sansa de socializa si de a impartasi din secretele meseriei”, a declarat Razvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro

 

La finalul zilei, imopedia.ro a pregatit invitatilor o surpriza de proportii. Trupa Taxi a sustinut un concert de exceptie, iar printre melodiile interpretate s-a numarat si piesa "Obisnuieste-te sa imparti si cu altcineva!", compusa special pentru Ziua Agentului Imobiliar si dedicata de IMOPEDIA.ro profesionistilor din piata imobiliara.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL