loader
Yango lanseaza noul serviciu Confort in Bucuresti

Yango lanseaza noul serviciu Confort in Bucuresti

Dupa lansarea cu succes din luna iunie, aplicatia de e-hailing Yango introduce noul serviciu Confort in Bucuresti. In completarea serviciului Econom, aceasta noua optiune din aplicatia Yango permite utilizatorilor comanda unei curse cu masini mai bine echipate, atent selectionate de catre companie.

Observam o cerere foarte mare pentru calatorii cu Yango in Bucuresti, mult mai mare decat ne asteptam initial pentru prima luna de functionare. In aceasta perioada de timp, am analizat cu atentie feedback-ul primit si nevoile utilizatorilor nostri si am decis sa lansam noua categorie Confort, un serviciu pe care l-am dezvoltat cu succes pe majoritatea pietelor in care suntem prezenti, confirmand devotamentul nostru pentru clientii din Romania. Astfel, utilizatorii nostri pot fi siguri ca vor avea parte de o calatorie confortabila intr-o masina dintr-o categorie mai buna, pentru un pret putin mai mare, insa in continuare foarte accesibil. Pe de alta parte, soferii cu masini foarte bine intretinute si care dau dovada de bune maniere in relatia cu pasagerii, au de astazi ocazia sa castige si mai mult prin Yango”, a declarat Musheg Sahakian, Directorul de Extindere Globala al Yango.

O parte dintre automobilele la care utilizatorii serviciului Confort vor avea acces sunt: Citroen C-Elysee, Volkswagen Passat, Skoda Superb, precum si Mercedes Clasa C sau BMW Seria 3. Masinile si soferii acestora au fost atent verificati de catre echipa Yango si partenerii sai de pe piata locala in vederea asigurarii celor mai bune conditii pentru categoria Confort.

Cursele comandate prin noua optiune Confort pornesc de la pretul de 10 lei, care include rezervarea masinii, o distanta de 5 km si o durata a cursei de 10 minute. De exemplu, o cursa de la Aeroportul Otopeni la Piata Victoriei va fi in jur de 31 de lei, in timp ce o calatorie din Pipera catre Piata Dorobanti costa circa 12 lei.

Clientii nostri au nevoi diferite atunci cand aleg sa comande o calatorie, de aceea crestem treptat gama de servicii disponibile utilizatorilor nostri din Romania. Cu noul serviciu Confort, Yango ofera cel mai mic tarif de pe piata din categoria celor care ofera o experienta similara. Vom continua sa investigam in permanenta nevoile clientilor nostri, astfel incat sa implementam noi servicii, functionalitati utile si promotii in Bucuresti”, a declarat Andrei Voicu, Director Regional Yango pentru Romania si Republica Moldova.

Pe langa noul serviciu Confort, clientii Yango pot beneficia de cursele din categoria Econom. In iunie, aplicatia Yango s-a lansat cu optiunea Econom, prin care ofera curse la preturi incepand de la 5 lei cu discount. In prezent, plata calatoriilor este disponibila doar prin intermediul unui card bancar inregistrat in aplicatie. 

Autori