loader
Webcast: CIO TALKS - Powered by CIO Council  ”Cybsersecurity and Digital Resilience”

Webcast: CIO TALKS - Powered by CIO Council ”Cybsersecurity and Digital Resilience”

Noua editie din seria de evenimente online - „Cybsersecurity and Digital Resilience”, marti 26 ianuarie, intre orele 15:00-17:30

CIO Council si Revista CARIERE continua seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council si organizeaza marti 26 ianuarie, intre orele 15:00-17:30, cu o noua editie „Cybsersecurity and Digital Resilience. Acest webcast exploreaza in principal modalitatile de asigurare si de mentinere a securitatii cibernetice in aceasta perioada si in viitorul apropiat, dar si cum se pregatesc companiile in eventualitatea atacurilor cibernetice aflate in continua expansiune.

Crizele sanitare au afectat sever economia globala si au fortat organizatiile sa adopte munca la distanta si sa isi schimbe modelele de business, In timp ce companiile au migrat catre lumea digitala, riscul atacurilor de phishing, malware, spam si ransomware a crescut semnificativ la nivel global. Vestile bune aduse de aceasta criza sunt legate de faptul ca lumea devine digitala si adopta cu rapiditate strategiile de transformare digitala, dar si de noul Centru European de Securitate Cibernetica care va avea sediul in Bucuresti.

Discutam despre tendinte si tehnologii in securitate cibernetica, rezilienta cibernetica, planuri de continuitate a afacerii si de recuperare in caz de dezastre cu invitatii acestei editii. Iata cativa dintre ei:

  • RICHARD HUGHES – Business Development Director, Cyber Recovery Solution, Dell Technologies
  • DAN CIMPEAN – General Director, CERT-RO
  • VASILE VOICU – Manager Managed Security Solutions, Telekom Romania
  • CALIN RANGU – Vicepresedinte InsurTech Task Force, EIOPA; membru CIO Council Romania
  • BOGDAN STEFANESCU – Product Sales Manager Data Protection Solutions, Dell Technologies

Moderatorul evenimentului: YUGO NEUMORNI – Presedinte CIO Council Romania, CIO Cargus.

Prezentarea invitatului RICHARD HUGHES – Business Development Director, Cyber Recovery Solution, Dell Technologies, va fi sustinuta in limba engleza.
Celelalte discutii se vor desfasura in limba romana.

Participarea este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Inregistrarea se poate face accesand pagina evenimentului, unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii acestei editii.

Adresa de contact pentru informatii organizatorice este evenimente@cariereonline.ro.

PARTNERS: Dell Technologies, VMware, Telekom

Parteneri Media: ISACA, ANIS, Biz, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Conaf, Market Watch, Financial Intelligence, Repatriot, Softlead.

Autori