loader
Vodafone Romania si easySales ofera acces facil la marketplace-uri locale si internationale si automatizari pentru afacerile din eCommerce

Vodafone Romania si easySales ofera acces facil la marketplace-uri locale si internationale si automatizari pentru afacerile din eCommerce

Abonamentele speciale Vodafone Business si easySales reconfirma promisiunea companiei de a sprijini afacerile in parcursul acestora catre digitalizare si in a deveni pregatite pentru viitor

• Cu abonamentele Vodafone si easySales, retailerii reduc cu 50% timpul necesar pentru publicarea produselor pe marketplace-uri

• Automatizarea fluxului de procesare duce la scaderea cu 85% a timpului necesar gestiunii comenzilor

Vodafone Romania si easySales lanseaza o serie de abonamente speciale din suita Vodafone Business, menite sa aduca acces facil la marile marketplace-uri romanesti si internationale, dar si automatizare a proceselor afacerilor active in eCommerce.

Abonamentele speciale Vodafone Business si easySales reconfirma promisiunea companiei de a sprijini afacerile in parcursul acestora catre digitalizare si in a deveni pregatite pentru viitor. Accentul pus pe tehnologia de gestionare eficienta a afacerilor de eCommerce pe marketplace-uri vine in intampinarea nevoii de automatizare si procesare a comenzilor, iar accesul la solutiile easySales prin intermediul Vodafone Business arata determinarea de a oferi o valoare adaugata clientilor. Astfel, oferim o serie de atribute esentiale oricarei afaceri – extinderea facila, optimizarea costurilor, suportul tehnic si transparenta serviciilor. Suntem convinsi ca beneficiile acestui parteneriat vor ajuta o gama larga de clienti business care isi vor putea creste simplu si usor performanta vanzarilor, iar afacerile vor deveni din ce in ce mai digitale”, declara Mihnea Radulescu, Enterprise Business Unit Director, Vodafone Romania.

easySales faciliteaza prezenta pe marketplace-urile relevante pentru afacerile online, indiferent de nivelul de cunostinte tehnice. In plus, serviciul integreaza diferite platforme esentiale pentru afacerile online - platforme eCommerce, soft de facturare, servicii de curierat, iar comerciantii isi pot crea propriul ecosistem eficient, fara efort si nevoia de a se familiariza cu multiple platforme si variante de servicii.

Misiunea noastra este de a aduce mai mult smart working in viata afacerilor online. Eficientizam procesele business-urilor de eCommerce, si le reducem costurile. Tehnologia noastra inlocuieste cu succes sau optimizeaza o mare parte dintre operatiunile necesare pentru buna functionare a afacerilor online. Prin prezenta easySales in serviciile de business furnizate de Vodafone Romania deschidem si mai mult accesul afacerilor online la resursele care le fac sa lucreze si mai smart, iar Vodafone face inca un pas important spre a deveni compania de tehnologie preferata de afacerile din eCommerce”, spune Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Platforma SaaS de management automatizat si centralizare a activitatilor de eCommerce este deja prezenta, in afara tarii, in Bulgaria si Ungaria, iar anul acesta isi va continua extinderea pe alte piete externe. 

La finalul anului 2022, clientii din portofoliul easySales au listat peste 10 milioane de produse pe diferite platforme marketplace, au generat mai mult de 3 milioane de facturi si 3 milioane de documente de livrare, in mod automatizat, si au beneficiat de traduceri automate pentru 900.000 documentatii de produse. Valoarea totala a comenzilor procesate prin easySales era, la finalul lunii decembrie, de peste 400 milioane euro. 

Despre Vodafone

Unica prin amploarea sa, ca cea mai mare companie de telecomunicatii si tehnologie din Europa si Africa, Vodafone transforma modul in care traim si lucram prin inovatie, tehnologie, conexiuni, platforme, produse si servicii. Vodafone opereaza retele mobile si fixe in 20 de tari si colaboreaza cu retele mobile in alte 47 de tari. La 31 decembrie 2022, aveam peste 330 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix si peste 21 de milioane de clienti ai serviciilor TV. Vodafone este lider mondial in domeniul IoT (Internet of Things), conectand peste 155 de milioane de dispozitive si platforme.

Am revolutionat segmentul fintech din Africa prin M-Pesa, serviciu care a aniversat 15 ani in 2022. Este cea mai mare platforma fintech din regiune si ofera acces la servicii financiare unui numar de peste 58 de milioane de oameni intr-un mod sigur, accesibil si convenabil. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun”, folosind tehnologia pentru a imbunatati vietile, pentru a digitaliza sectoare critice ale economiei si pentru a facilita o societate digitala incluziva si sustenabila. Ne-am angajat sa reducem impactul companiei asupra mediului, astfel incat sa putem atinge net zero al emisiilor din intreg lantul nostru valoric pana in 2040, ajutandu-ne in acelasi timp clientii sa isi reduca propriile emisii de carbon cu 350 de milioane de tone pana in 2030. Facem pasi importanti in reducerea deseurilor rezultate din dispozitivele mobile si in atingerea obiectivului de a reutiliza, revinde sau recicla 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante. Credem in puterea conectarii si in servicii digitale pentru a imbunatati societatea si economiile, lucrand alaturi de guverne pentru a digitaliza sanatatea, educatia si agricultura si pentru a crea orase mai curate si mai sigure. Produsele si serviciile noastre sprijina digitalizarea afacerilor, in special a intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri).

Strategia noastra de incluziune urmareste ca nimeni sa nu fie lasat in urma asigurand conectare, dobandirea de abilitati digitale si dezvoltarea de produse si servicii relevante, care faciliteaza accesul la educatie, sanatate si finante. Ne-am angajat, de asemenea, sa dezvoltam o forta de munca diversa si incluziva, care sa reflecte clientii si societatile in care activam.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Despre easySales

easySales este o platforma B2B si un start-up in crestere rapida, lansat in aprilie 2019. Platforma  a devenit populara prin serviciile cloud care conecteaza jucatorii din comertul electronic cu toate sistemele externe, in doar cateva minute. Beneficiile principale sunt: gestionarea centralizata a comenzilor din multiple canale, listarea rapida a produselor pe multiple canale de vanzare, sincronizarea stocurilor in timp real, analiza dinamica a preturilor si a vanzarilor, traducere automata. Solutia easySales a fost desemnata finalista a concursului Uipath Automation Award in luna Octombrie 2021 si, in mai 2022, a devenit finalista in programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltarii accelerate si extinderii start-up-urilor cu potential din Europa, ce pot sa consolideze ecosistemul de eCommerce cu solutii de automatizare. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.easy-sales.com pe facebook si linkedin.

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA