loader
Vodafone Romania o numeste Director de Resurse Umane pe Fragiski Melissa, incepand cu 3 septembrie 2018

Vodafone Romania o numeste Director de Resurse Umane pe Fragiski Melissa, incepand cu 3 septembrie 2018

Fragiski Melissa, Director de Resurse Umane in cadrul Vodafone Grecia, este desemnata, incepand cu data de 3 septembrie 2018, Director de Resurse Umane si membru al echipei executive a Vodafone Romania, raportandu-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei.

Fragiski Melissa il va inlocui pe Florin Petrescu, care a decis sa paraseasca Vodafone la finalul lunii septembrie 2018, odata cu incheierea mandatului sau.


Florin Petrescu s-a alaturat echipei Vodafone Romania in 2016, reusind sa intareasca brandul de angajator al companiei si sa integreze strategia de resurse umane cu cea de business si cu procesele de transformare interna.


Fragiski Melissa s-a alaturat Vodafone in 2012 ca Director de Resurse Umane pentru Vodafone Grecia, unde a coordonat cu succes integrarea Hellas Online, conducand de asemenea si transformarea digitala a companiei.
Inainte de Vodafone, Fragiski Melissa a lucrat ca Director Regional de Resurse Umane pentru Colgate – Palmolive Grecia, Romania fiind parte a regiunii pe care o coordona. Inaintea acestei functii, a detinut diferite pozitii de management in cadrul Makro Cash&Carry Greece si in cadrul KPMG International.


Fragiski Melissa are nationalitate greaca, este absolventa de psihologie in cadrul National and Kapodistrian University of Athens, are un Master in cadrul Industrial & Organisational Psychology al University of Columbia si un Master in psihologie sociala obtinut in cadrul New School for Social Research. Ea se va muta la Bucuresti impreuna cu familia sa.


„Doresc sa ii multumesc lui Florin pentru contributia sa, tinand cont de faptul ca a avut un rol determinant in pozitionarea Vodafone ca cel mai bun angajator pe piata telecom din Romania si unul dintre cele mai bune locuri de munca din Romania*. Ii urez bun venit lui Fragiski in echipa Vodafone Romania unde va avea oportunitatea de a continua dezvoltarea unei culturi pozitive orientate catre angajati”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone Romania.


Vodafone Romania avea, la 31 decembrie 2017, un numar mediu de 3000 de angajati.
*Conform studiului realizat in 2018 de catre Catalyst Solutions.
 

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA